Всі категорії
Додати товар

Підтягуючий крем для шкіри навколо очей medi-peel peptide 9 aqua essence lifting eye...

590 грн
Опис

Medi-Peel Peptide 9 Aqua Essence Lifting Eye Cream 40ml підвищує пружність та еластичність шкіри, розгладжує та скорочує глибину зморшок, зміцнює шкіру навколо очей, вирівнює рельєф та підтримує оптимальний рівень вологи.

Омолоджувальний комплекс із 9 видів пептидів. Пептиди зменшують вже наявні зморшки і попереджають появу нових, підтягують шкіру, інтенсивно зволожують та посилюють опірність шкіри до численних факторів старіння. Сприяють зміцненню шкіри, підвищують загальний тонус шкіри та активізують синтез власних колагенових та еластинових волокон. Пептиди відіграють важливу роль у відновленні нормального функціонування клітин, вони мають високу антиоксидантну активність, тому шкіра при їх дії омолоджується, а загальне старіння – сповільнюється.

Містить пантенол, який надовго зберігає шкіру навколо вологої очей.

Містить ніацинамід, убіхінон та гідролізований еластин для освітлення шкіри навколо очей.

Містить аденозин для розгладження глибоких та дрібних зморшок.

Гідролізований колаген – покращує загальний стан шкіри: розгладжує та вирівнює її, робить пружною та еластичною, прибирає дрібні зморшки та освіжає. Має ранозагоювальну і заспокійливу дію, утримує вологу в глибоких шарах шкіри.

Нанесіть необхідну кількість крему локально на область навколо очей, носогубні складки, зону міжбров’я і шию. М’яко розподіліть крем по шкірі, легко вбиваючи його мізинчиками.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Білий
Розмір:
  • 40мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?