Всі категорії
Додати товар

Підтягувальний крем з екстрактом слизу равликаjigott snail lifting cream 70 мл

330 грн -10% 300 грн
Опис

Вік: 18+
Призначення: від зморшок, відновлення, проти запалень, проти пігментних плям
Час застосування: універсальний
Стать: для жінок
Класифікація: натуральна
Тип шкіри: всі типи
Країна ТМ: Корея
Зроблено в: Корея
Об'єм: 70ml

Крем для оздоровлюючого та омолоджувального догляду за шкірою обличчя Jigott Snail Lifting Cream створений на основі муцину равлика, дія якого посилюють ефективні та найбільш популярні компоненти корейської косметики – екстракт алое віра, ніацинамід та аденозин.

Дія крему спрямована на розгладження та підтягування шкіри, підходить як для корекції існуючих вікових змін, так і як профілактика передчасного в'янення шкіри.

Муцин равлики має унікальний хімічний склад, завдяки чому надає на шкіру неймовірно потужний вплив, дозволяє вирішити як поверхневі проблеми (позбутися лущення, зменшити сліди пост-акне та пігментацію), так і проблеми шкіри, пов'язані з хроностарінням (муцин равлики розгладжує, зміцнює і підтягує шкіру). Висока антиоксидантна здатність муцину забезпечує захист від руйнувань вільними радикалами, мінімізує шкоду ультрафіолету, запобігає передчасному старінню шкіри.

Ніацинамід має унікальну здатність дбайливо та безпечно відбілювати шкіру, робити менш помітною пігментацію різного походження.

Аденозин стимулює обмінні процеси у шкірі, заряджає її клітини енергією, активізує синтез колагену і цим сприяє розгладжуванню зморшок. Однаково ефективний як для нічного, так і денного догляду за шкірою, тому що не руйнується через вплив денного світла та ультрафіолету.

Екстракт алое віра зволожує, освіжає, заспокоює та тонізує шкіру, допомагає впоратися з різними висипаннями, зменшує негативний вплив на шкіру ультрафіолету.

Завдяки збалансованій формулі та активним компонентам засіб Jigott надає комплексний вплив на стан шкірного покриву та насичує його корисними компонентами.

В результаті регулярного використання крему шкіра стане більш пружною та підтягнутою, а також наповниться природним сяйвом.

ОРИГІНАЛ КОРЕЯ

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • 75мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?