Всі категорії
Додати товар

Крем під очі

350 грн
Опис

Крем вирівнює структуру повік, згладжує мімічні зморшки, усуває набряки та освітлює темні круги, надає шкірі гладкість, пружність і еластичність. Активні компоненти крему стимулюють синтез власного колагену й еластину, які уповільнюють прояв вікових процесів. Засіб сприяє усуненню хвороботворних проявів, знімає запалення й заспокоює алергічні реакції. Прискорює загоєння невеликих ран, відновлює шкіру після сонячних опіків. Не містить шкідливих, алергічних та інших сумнівних речовин. У його складі тільки надійні та перевірені інгредієнти, тому він підходить для будь-якого типу шкіри.
Склад:
- Колаген — підвищує пружність і еластичність шкірних покривів. Має миттєву підтягувальну дію, вбирає й утримує вологу в підшкірному прошарку, що забезпечує шкірі постійну зволоженість. У разі регулярного застосування допомагає повернути шкірі втрачену пружність, оберігає від деформації й обвисання, сприяє розгладжуванню зморщок.
- Рослинні екстракти плодів сливи Mume, кори гамамелісу, листя гінкго білоба та інших рослин. Ці компоненти очищають шкіру, усувають надлишки жирності, освітлюють темні плями, пом'якшують і зволожують. Вони також збагачують клітини вітамінами та усувають хвороботворні прояви.
- Алантоїн — активно бореться з подразненнями та запаленнями, сприяє загоєнню ран і пошкоджень, регулює виділення підшкірного сала та звужує розширені пори.
- Бетаїн підтримує електролітний бар'єр, уповільнює випаровування вологи та нормалізує гідробаланс. Він також пом'якшує й заспокоює шкіру, усуває хвороботворні прояви та зміцнює поверхню епідермісу.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Продавець
25837
25837
Супер-продавець
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?