Всі категорії
Додати товар

Eva 40+ skin clinic collagen deep lines filler крем єва 40+ колаген заповнювач зморшок єгипет

470 грн
Опис

Крем для обличчя Єва Колаген Eva collagen 40+ Єгипет, пр-во Єгипет, ОРИГІНАЛ!

Форма випуску: баночка 50 мл у якій знаходиться крем зі скла і з диспенсером
Тип шкіри: всі типи

Вік: 40+

Завдяки прориву 3D – нанотехнологій в лабораторіях EVA розроблений крем допомагає боротися з першими зморшками для жінок, яким вже виповнилося 30 років. Формула Єгипетського крему містить натуральний екстракт квітів Acmella і морський колаген для поліпшення зовнішнього вигляду шкіри. Ви можете усміхатися, засмучуватися, сміятися це природно, не потрібно боятися зморшок, тепер у вас є можливість насолодитися чудовим кремом, він підійде для будь-якого типу шкіри, наносять його вранці та ввечері на обличчя і шию масажними рухами. Текстура крему не важка, ні будь жирних слідів, добре вбирається, без яскраво вираженого аромату.

Eva Косметика начала свою деятельность в 1972 году и является одной из 6 компаний, работающих в рамках Armanious Группы компаний, широко известной в Египте. Eva Косметика является лидером рынка в большинстве категорий продуктов личной гигиены в Египте, и ее продукция экспортируется в более чем 13 стран по всему миру и имеют высокие стандарты качества, подтвержденные сертификатами ISO 9001, ISO OHSAS 18001, IQS

Застосування
* 3D вирішення ранніх ознак старіння на обличчі та шиї.
* Natural Marine Collagen (Натуральний морський колаген) зволожує шкіру, покращує еластичність, а натуральний екстракт Acmella Flower покращує пружність шкіри.
* Вітамін E і C Nanoparticles допомагає підтримувати природний колаген шкіри.
Natural Collagen допомагає розгладжувати зморшки, роблячи шкіру більш пружною та молодою.

Результати: 1. Протягом 7 днів зморшки виглядають менш помітними. 2. Протягом 15 днів шкіра стає пружною. 3. Протягом 1 місяця лінії зморшок заповнюються, і ваша шкіра відчуває виглядає молодшою.

Спосіб застосування:
Нанести крем на очищену шкіру обличчя та шиї по масажним лініям вранці і ввечері.
Зберігання: крем зберігати в сухому, темному місці, при температурі не перевищує 30 °С
Уникати потрапляння прямих сонячних променів.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?