Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Benton skin fit mineral sun cream spf50/pa++++ сонцезахисний крем на мінеральних...

680 грн
Опис

Сонцезахисний крем широкого спектру Benton діє на основі безпечних фізичних фільтрів (мінеральні фільтри), забезпечуючи надійний захист від шкідливої ​​дії УФ-випромінювання. Мінеральні фільтри працюють, як відбивачі УФ променів, не є токсичними, оскільки не проникають в шкіру і не накопичуються в організмі. Мінеральний сонцезахисний крем має формулу Skin Fit, яка дуже комфортна у щоденному використанні, дарує натуральний фініш впродовж дня.

Сонцезахисний крем на мінеральній основі потрійної дії: висвітлення шкіри, омолодження, захист від УФ-випромінювання забезпечує надійний захист широкого спектру SPF50+ PA++++.
Сонцезахисний фактор підтверджений клінічними тестами та сертифікатом Європейської організації.

Перевагою Мінерального сонцезахисту є те, що він підійде навіть для чутливої шкіри, яка реагує на хімічні фільтри, у період вагітності та лактації. Також, власникам проблемної шкіри рекомендуємо обирати даний сонцезахисний крем.

Завдяки вмісту рослинних компонентів крем також має заспокійливу і протизапальну дію, інтенсивно живить і зволожує, а також зміцнює шкірний покрив.

Активні компоненти крему SPF 50 Benton:
Оксид Цинку - фізичний сонцезахисний фільтр, який працює на поверхні шкіри, утворюючи «екран» відбиває УФ-випроміння.
Екстракт Гамамелісу - має антибактеріальну і протигрибкову дії, зменшує подразнення та свербіж, заспокоює і тонізує шкіру, має антиоксидантну дію.
Каламін - пригнічує запальні процеси, допомагає пришвидшити загоєння висипань, абсорбує зайвий себум.
Екстракт та похідні Центели - миттєво заспокоюють шкіру, зменшують почервоніння та свербіж, при регулярному використанні зменшують прояви чутливості шкіри та допомагають зменшити висипання, антиоксидантна дія.
Пантенол і Ніацинамід - ефективно відновлюють захисний бар‘єр шкіри, попереджають трансепідермальну втрату вологи та усувають зневоднення шкіри, зменшують чутливість.
Вітамін Е - антиоксидант, який допомагає відновити гідроліпідний баланс шкіри, зменшити прояви сухості та лущення.

Характеристика: має білу кремову текстуру та легкий аромат, завдяки розмарину в складі. Легка кремова текстура, миттєво розподіляється, залишає шкіру зволоженою та шовковистою.
Засіб не містить синтетичних барвників, консервантів і ароматизаторів. Усі компоненти засобу є EWG Verified, безпечними та протестовані дерматологами.

Обʼєм 50 мл
🏷️ 680 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Блакитний
Розмір:
  • 50мл
Тип шкіри: