Всі категорії
Додати товар

Крем для обличчя byoma moisturising rich cream, 15 ml

300 грн
Опис

Byoma Moisturising Rich Cream — крем для глибокого зволоження, живлення і відновлення шкіри. Він чудово підійде для всіх типів шкіри, але буде особливо актуальним для шкіри з першими ознаками старіння й слідами стресів, якій потрібна інтенсивна підтримка поживними та регенеруючими речовинами.

Активним комопонентом крему є бакучіол. Це речовина рослинного походження, яка є альтернативою ретинолу, допомагає покращити тон і текстуру шкіри, а також зменшити видимість дрібних зморщок і підвищити тургор шкіри.

У складі також є Tri-Ceramide Complex. Він містить ключові компоненти верхнього шару епідермісу — кераміди, холестерин і жирні кислоти. Вони відновлюють захисний бар'єр шкіри та повертають природний рівень зволоження, забезпечуючи оптимальний стан шкіри щодня, відновлюючи її здоров'я, розгладжуючи й оновлюючи. Перелічені компоненти доповнюються олією ши, призначеною для активного живлення, зволоження та підвищення пружності шкіри.

Крем чудово вбирається, зволожує на весь день і не залишає відчуття липкості. Він також стане чудовим завершальним етапом догляду після сироваток. У разі регулярного застосування крему вже за кілька тижнів ви обов'язково помітите якісні поліпшення стану шкіри, її омолодження, гладкість, пружність, здоровий вигляд, зволоженість і насиченість. Формула протестована дерматологами та схвалена фахівцями.

Спосіб застосування: після очищення та тонізування нанесіть невелику кількість крему на обличчя масажними рухами

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 15мл

Схожі товари