Всі категорії
Додати товар

Равликовий крем для шкіри навколо очей scinic snail matrix eye cream

380 грн
Опис

Scinic Snail Matrix Eye Cream — крем для шкіри навколо очей з фільтратом равлика.

 

Крем доглядає за тонкою шкірою навколо очей, підвищує її пружність, розгладжує мімічні зморшки, відновлює тонус шкіри, живить і зволожує її.

Містить 23% фільтрату улиточной слизу (муцина), який володіє унікальними регенерують, стимулює виробництво колагену і еластину в шкірі, повертає шкірі пружність, розгладжує мімічні зморшки навколо очей.

Епідермальний фактор росту (EGF), аденозин і rh-поліпептид-7 стимулюють зростання фібробластів, що відповідають за утворення колагену і еластину в шкірі, розгладжують зморшки, покращують еластичність шкіри і запобігають утворенню нових зморшок.Гіалуронова кислота і порошок листя алое відновлюють водний баланс і сприяють збереженню вологи в шкірі.

 

До складу крему для очей також входять екстракти з насіння 5 рослин (ячменю, огірка, лотоса, женьшеню, граната), які мають антиоксидантну, протизапальну і регенеруючу дію; і 5 рослинних масел (соняшникова, макадамія, солодкого мигдалю, рапсове, бораго), що живлять шкіру вітамінами і жирними кислотами і відновлюють структуру епідермісу.

 

 

Об'єм — 30 мл

Зроблено в Кореї

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 30мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?