Всі категорії
Додати товар

Крем бар'єрний skin&lab

760 грн
Опис

Крем Skin&Lab Barrierderm Intensive Cream відновлює шкірний бар’єр, заспокоює шкіру та забезпечує потрійний зволожуючий догляд.

Крем містить комбінацію олій, амінокислот, вітамінів, які швидко та ефективно добудовують та заповнюють прогалини в захисному бар’єрі покриву, залишаючи після себе відчуття м’якої, спокійної та відновленої шкіри без лущення та почервоніння.
Клінічно доведено, що продукт зменшує втрату вологи з шарів шкіри на 28% відразу після використання, та підвищує зволоженість шкіри на 123%.
Засіб також покликаний врятувати шкіру після агресивних процедур, використання кислот, ретиноїдів або після впливу погодних умов, таких як сильний вітер, мороз або активне сонце.
Крем має легку текстуру, швидко поглинається, забезпечуючи тим самим повне зволоження протягом 48 годин.
Запатентована формула Flex-Some™ дозволяє часточкам засобу перетворюватись в ліпосоми, а активні компоненти розчинятись та швидко абсорбуватися в глибокі шари шкірного покриву.
Підходить для сухої, вікової, чутливої шкіри.
Не тестується на тваринах.
Не містить парабенів.

Спосіб застосування:

Нанести необхідну кількість крему акуратними масажними рухами на очищену, тонізовану шкіру обличчя завершальним етапом догляду. Використовувати вранці і ввечері. Можна застосовувати на інших ділянках шкіри тіла

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Аптечна Гіпоалергенна Дерматокосметика Мас маркет Міддл маркет Натуральна Нішева Органічна Професійна Елітна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Матуюче Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?