Всі категорії
Додати товар

La roche-posay effaclar duo + m гель-крем потрійної дії для корекції вад.

220 грн
Опис

La Roche-Posay Effaclar Duo + M.
Гель-крем потрійної дії для корекції вад проблемної шкіри та запобігання їхній повторній появі.

Фірмова мініатюра.
15 мл — 220 гривень.
Термін придатності до 2026 року.



ТРОІЙНЕ ДІЯ: корекція виражених вад, чорних цяток, залишкових слідів і запобігання повторній появі вад проблемної шкіри.

Показання: виражені та повторювані вади проблемної шкіри, чорні крапки, залишкові сліди після вад. Підходить для шкіри жінок і чоловіків. Протестовано на шкірі всіх фототипів.

НАУЧНЕ ВІДКРИТТЯ: в мікробіомі шкіри бактерії, що викликають вади, складаються з кількох підтипів, які називаються філотипами. Дослідження показали, що брак різноманітності серед цих філотипів пов'язаний із поширенням і ступенем виразності вад на шкірі.

НОВИЙ АКТИВНИЙ ІНГРЕДІЄНТ ФІЛОБІОМА відкритий завдяки знанням науки про мікробіому. Філобіом має доведену ефективність проти надмірного вироблення себуму шкірою, схильної до утворення вад і жирності.

РЕЗУЛЬТАТИ. Зменшує видимість виразних вад, потрійну дію: -66% чорних цяток *, -44% вад на шкірі *, -45% залишкових слідів після вад**. Делікатно відлущує, що допомагає запобігти появі залишкових слідів і повторній появі вад. Зволоження шкіри до 24 годин. Матує шкіру.

Може одночасно використовуватися під час професійного призначення бензоїлу пероксиду.

*Клінічне дослідження, 45 осіб, використання один раз на день вранці впродовж 4 тижнів. **Клінічне дослідження, 42 особи, використання один раз на день вранці впродовж 4 тижнів.

АКТИВНІ ІНГРЕДІЄНТИ. Новий активний складник Філобіома — сприяє заспокоєнню та зменшенню вад на шкірі. Прокерад — запатентований керамід, що перешкоджає утворенню залишкових слідів у формі червоних або темних плям. Ніацинамід сприяє зменшенню видимості темних плям і пігментації. Манноза — допомагає оновленню шкіри. Аква Позі Філіформіс — сприяє тривалому ефекту нормалізації мікробіому (сукупність мікроорганізмів на поверхні шкіри). Містить термальну воду Ля Рош-Позе.

Текстура крем-геля. Без відчуття жирності на шкірі після нанесення. Прекрасна основа для макіяжу. Некомедогенно.

Спосіб застосування:
наносити на шкіру обличчя вранці та/або ввечері на очищену гелем-мусом Ефаклар шкіру обличчя, уникаючи зони навколо очей.

Оплата на карту Приват банка.
Пересилання Новою поштою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 15мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?