Всі категорії
Додати товар

Удосконалюючий крем з ретинолом для зони навколо очей ceflab retinol eye cream 10мл міні версія

499 грн
Опис

Крем з ретинолом для зони навколо очей CEFLAB 3R CERAMIDE RETINOL EYE CREAM
10ml міні версія
в наличии также повний обьем 30 мл

Шовковий ретиноловий крем для періорбітальної зони забезпечує зволоження та зменшує темні кола. Комплекс ліпосомованих вітамінів стимулює вироблення колагену та підвищує пружність шкіри, підтримуючи необхідний рівень зволоження шкіри, допомагає зменшити зморшки навколо очей, а також усуває ознаки фотостаріння.

Ceramide Complex CLR™ містить ліпіди у ламелярній формі. Суміш ліпідів, виділена з рослин, складається з фосфоліпідів та сфінголіпідів. Цей продукт підтримує суху та потріскану/обвітрену шкіру за допомогою структурних елементів, а також відновлює ліпідний бар'єр у роговому шарі епідермісу.

Cylasphere™ Retinol – це мікросфери агару, отримані шляхом трансацилювання, що дозволяє інкапсулювати чутливий ретинол. Інкапсульований ретинол повільно вивільняється протягом ночі, щоб зменшити будь-які роздратування. Концентрація трансретинолу у Cylasphere™ Retinol становить 1,25%. Рекомендований для догляду за шкірою, наприклад зменшення пігментних плям, зменшення зморшок і поліпшення еластичності і гладкості шкіри.

Stabilized Retinal - потужна похідна вітаміну А з антивіковою ефективністю наступного покоління. Ретиналь, що не має собі рівних за антивіковим потенціалом, забезпечує результати, аналогічні клінічному вітаміну А, діючи до 11 разів швидше, ніж класичні форми ретинолу.

Спосіб застосування: нанести невелику кількість крему на періорбітальну ділянку кісткового краю.

Активні інгредієнти: олія рису, Cylasphere Retinol 10S 3%, олія сої, Ceramide Complex CLR 3%, Smartvector® UV-CE 2%, Cytovector® Ferulic 1%, ретинол пальмітат 2%, токоферол ацетат, Retinal 0,01.

Удосконалюючий крем з ретинолом для зони навколо очей.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Жовтий
Розмір:
  • 10мл
  • 30мл
Класифікація:
Аптечна Дерматокосметика Професійна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Матуюче Живлення Тонізуюче Зволоження
Продавець
kseni...
Lovely_kosmetik
Київ
50% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?