Всі категорії
Додати товар

Набір dior prestige оригінал

18500 грн
Опис

Опис оригінальний набір догляду від бренду Dior
Prestige La Lotion Essense De Rose 150ml

Лосьйон-есенція з мікрочастинками троянди - перший етап церемонії Dior Prestige, що допомагає відновити тонус шкіри. Вперше лосьйон поєднує життєву силу квітів гранвільської троянди та властивості її бутонів, що відновлюють. Есенція рожевих квітів та бутонів, що лежить в основі формули нового лосьйону, підтримує три енергетичні складові для краси шкіри: міжклітинний потік енергії, водний та ліпідний шари.

День за днем ​​основні функції шкіри, що архіважливі для її молодості, нормалізуються, забезпечуючи видимий омолоджувальний ефект. Лосьйон-есенція з мікрочастинками троянди на 91% складається з компонентів рослинного походження, а його ідеально підібрана формула поєднує живильну молочну текстуру есенції та свіжість лосьйону. Добре зволожена шкіра відновлюється на найглибшому рівні, виглядає підтягнутою та випромінює здорове сяйво. Вона повністю готова до подальшого інтенсивного догляду.

Prestige Eye Cream Exceptional Regenerating 15ml

Крем для шкіри навколо очей Prestige активно і швидко відновить шкіру навколо очей, завдяки унікальній синергії догляду за шкірою і масажних технік. Надзвичайно свіжа текстура легко розподіляється по шкірі і забезпечує глибоке і ефективне відновлення завдяки унікальним молекулам, отриманим з квітки Гранвільской троянди. Дія засобу посилюється завдяки апплікатору Open Eye з перлинами подвійного обертання. Це технологічне диво відтворює масажні техніки, що використовуються косметологами в Інституті Dior. Контур навколо очей миттєво розгладжується, від ознак втоми не лишається і сліду.

Prestige Micro Caviar de Rose 75ml

Концентрат з поживними елементами Le Micro-Caviar de Rose це дійсно відновлюючий еліксир навіть для найбільш втомленої та подразненої шкіри. За 8 годин 17000 розкішних мікроперлин насичують вашу шкіру 22 мікропоживними елементами. Le Micro-Caviar de Rose відновлює природний процес омолодження, навіть в втомленої шкірі. Всі ознаки віку зникають, шкіра відновлюєтеся та виглядає молодше.

Стан: Новий
Колір:
  • Гірчичний
  • Персиковий
Розмір:
  • Другой
Класифікація:
Елітна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення: