Всі категорії
Додати товар

Оригінал shiseido benefiance wrinkle smoothing eye cream - крем для очей

2511 грн
Опис

Оригінальний крем для області навколо очей Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream, антивіковий, 15 мл

На фото екземпляр відкритий для демонстрації товару, при отриманні буде абсолютно новий. Терміни придатності до 2026 року.

🖤 Підписуйтесь на мою сторінку, щоб не пропустити найкращі товари за вигідними цінами.

Розгладжуючий крем для шкіри навколо очей Shiseido Benefiance від зморшок

Розкрийте свою красу та сяйво за допомогою розгладжуючого крему для шкіри навколо очей Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream від Shiseido. Цей бестселер, антивіковий крем для шкіри навколо очей не лише розгладжує зморшки, але й зменшує видимість темних кіл.

Переваги: Відчуйте видиме зменшення зморшок і темних кіл всього за 7 днів. Діє проти 5 типів зморшок навколо очей, а також усуває темні кола та набряки під очима. Забезпечує глибоке зволоження шкіри навколо очей.

Спосіб застосування: Використовуйте вранці перед нанесенням зволожуючого крему з SPF. Увечері зробіть це останнім кроком у вашій рутині догляду за шкірою. Нанесіть кількість засобу розміром з рисове зернятко на шкіру навколо очей, від орбітальної кістки до надбрівних дуг.

Основні інгредієнти: Крем збагачений пептидами, які стимулюють вироблення колагену для зменшення зморшок навколо очей. Сквалан зволожує та захищає водний бар'єр шкіри, розгладжуючи дрібні зморшки. Екстракт женьшеню освітлює шкіру навколо очей і зменшує темні кола.

Відкрийте для себе сяйво молодості разом із Shiseido. Ваша подорож до більш гладенької і яскравої шкіри починається тут.

Швидка доставка 1-2 дні. Будь ласка, уточнюйте наявність перед замовленням.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Золотистий
Розмір:
  • 15мл
Класифікація:
Гіпоалергенна Натуральна Нішева Елітна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення Тонізуюче Зволоження
Продавець
perfumeseller
kbeautyaura
Супер-продавець
Одеса
76% виконаних замовлень
Був

Схожі товари