Всі категорії
Додати товар

Beauty of joseon матовий сонцезахисний стік: полин + камелія 18g

660 грн
Опис

є ідеальною сонцезахисною паличкою для повторного нанесення кожні 2-3 години. Стик містить силікатну пудру, що контролює виділення шкірного сала, яка надає матуючий ефект без липкої плівки. екстракти артемізії головчастої та зеленого чаю забезпечують гладку, зволожену та доглянуту шкіру.

Сонце є одним із найважливіших факторів старіння шкіри та гіперпігментації. Ми розрізняємо різні типи випромінювання: UVA (UVA1 має діапазон 340-400 нанометрів, а UVA2 включає 320 і 340 нанометрів), UVB (320-280 нм) і UVC (280-100 нм). UVC не помітний для нас, тому що озоновий шар захищає нас від нього.

УФ-фільтри:
Uvinal A plus (320-400 нм), Tinosorb S (280-400 нм), Uvinul T (280-320 нм), Polysilicone-15 (290-320 нм)
Інгредієнти, які ми любимо

Екстракт кореня Curcuma Longa (куркуми): ар’юведична лікарська рослина, відома своєю жовтизною. Має протизапальні, антибактеріальні та антиоксидантні властивості, може допомогти регулювати вироблення шкірного сала та мати освітлюючий ефект.
Artemisia Vulgaris: традиційна корейська рослина ханбанг, відома своїми антибактеріальними, заспокійливими та протизапальними властивостями.
Екстракт листя Camellia Sinensis: потужний антиоксидант із ультрафіолетовим захистом, протизапальними та протимікробними властивостями, корисний при лікуванні розацеа, акне та атопічного дерматиту.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?