Всі категорії
Додати товар

Трав'яний крем від акне та прищів з женьшенем

180 грн
Опис

Трав'яний крем від акне та прищів з женьшенем Sersanlove Ginseng Herbal Acne Cream містить екстракти рослин, які у поєднанні з кількома інгредієнтами гарантують м'яке видалення прищів, врівноважує, звужує пори, заспокоює шкіру та робить її гладкою.

Основні інгредієнти:

Екстракт софори японської - чинить загоювальну, регенеруючу, бактерицидну дію, насичує шкіру вітамінами, зміцнює стінки судин, працює як антиоксидант.
Екстракт оксамиту амурського - відомий найсильнішими знезаражуючими та протизапальними властивостями, прискорює загоєння ранок.
Екстракт кореня шоломника - байкальського має антиоксидантні, протизапальні та антибактеріальні властивості, сприяє проникненню в шкіру інших активних компонентів.
Ментол – освіжає та охолоджує шкіру, знімає роздратування та заспокоює запалення. Нормалізує роботу сальних залоз, сприяє загоєнню шкіри та надає антисептичну дію.
Екстракт кореня женьшеню – надає регенеруючий вплив, загоює ранки та тріщини, знезаражує, захищає від шкідливого впливу зовнішніх факторів, пом'якшує та тонізує. Знімає почервоніння та подразнення, підвищує ступінь засвоєння корисних речовин епідермісом, гальмує процеси в'янення шкіри.
Спосіб застосування:
Візьміть цей продукт і рівномірно нанесіть на потрібну частину обличчя, акуратно помасажуйте до повного всмоктування.
Об'єм 30мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Продавець
ntsh07
womens_joys_ua
Супер-продавець
Харків
91% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?