Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Гель-крем vichy aqualia thermal

636 грн
Опис

ПРОДУКТ НОВИЙ!!! ОРИГІНАЛ!!!

Не має значення, який у вас тип шкіри, в будь-якому випадку вона потребує постійного і якісного зволоження. Особливо, коли мова йде про обличчя, на якому відбивається весь негативний вплив навколишнього середовища, недосипання, стреси і т. д. Якщо ви шукаєте легкий, але ефективний продукт, то крем «Динамічне зволоження» від французької марки Vichy підійде вам якнайкраще.

Засіб прекрасно розподіляє вологу по всьому обличчю, даруючи свіжість і природне сяйво протягом усього дня. Термальна вода та полісахариди рівномірно зволожують і живлять шкіру, всі зневоднені та стягнуті ділянки швидко розгладжуються, з’являється еластичність. У складі наявна гіалуронова кислота, вона допоможе зберегти молодість і красу шляхом посиленого зволоження.

Крем має надлегку консистенцію, миттєво всотується, надалі ваша шкіра стає м’якою, сяючою та еластичною. Цей продукт є must have’ом багатьох жінок, тому неодмінно порадуйте і себе цим прекрасним кремом. Не сумніваємося, що він займе гідне місце на вашому туалетному столику!

ВАЖЛИВО!!!!
Згідно з додатком № 3 до постанови КМУ від 19.03.1994 № 172 парфумерно-косметичні вироби обміну й поверненню не підлягають!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Аптечна
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження
Продавець
jdboutique
JD boutique
Супер-продавець
Київ
90% виконаних замовлень
Був