Всі категорії
Додати товар

Антивіковий набір від зморшок moday relax therapy

1300 грн -4% 1250 грн
Опис

✨Антивіковий набір від зморшок «MODAY Relax Therapy
Надзвичайний набір з пептидами для боротьби зі зморшками, який стимулює вироблення колагену та ліфтинг ефект, до якого входять:

1. Очищаючий мус для обличчя MODAY Syn-ake Cleansing Mousse з додаванням пептиду Syn-ake та рослинних екстрактів 150 мл
Звичайне вмивання обличчя може перетворитися на розкішний ритуал догляду завдяки нашій піні для вмивання. Її формула містить унікальний пептид Syn-Ake, який допомагає зменшити зморшки на обличчі, надаючи вашій шкірі молодшого вигляду. Крім того, до її складу додані інші дієві інгредієнти, такі як інулін та альфа-глюкановий олігосахарид (пробіотик). Вони допомагають зберегти вологу та поживні речовини, а також допомагають підтримувати природну мікрофлору.
💫Ціна 340 грн

2. Омолоджувальний тонер для обличчя MODAY Syn-ake Toner з додаванням пептиду Syn-ake, ніацинаміду та рослинних екстрактів 150 мл
Розслаблює стислі м’язи. Механізм такий: пептид прибирає напругу і загальмовує передачу нервових імпульсів → морщитися більше не хочеться → мімічних скорочень стає менше → нові зморшки не закладаються, а старі не заглиблюються.
💫Ціна 320 грн

3.Антивіковий розгладжуючий гель-ботокс для обличчя MODAY Relax Face Gel Syn-ake на основі міорелаксуючого пептиду, таурину та стабілізованого вітаміну С 150 мл
Зменшує надмірну секрецію шкірного сала, що призводить до нормалізації жирної та схильної до акне шкіри, звужує розширені пори.
освітлює пігментні плями завдяки сильному антиоксидантному ефекту, підвищує пружність та еластичність шкіри, а також зменшує видимість дрібних зморшок.
💫Ціна 420 грн

4. Антивіковий ліфтинговий крем MODAY Syn-Ake Cream Complex Peptide 6-in-1 на основі 5 видів пептиду та Syn-Ake 30 мл
Пептид Syn-Ake є аналогом білка, що імітує дію токсину, що знаходиться в отруті змії Temple Viper. Він працює як релаксант, знижуючи скорочення м’язів.
💫Ціна 520 грн

✨Ціна набору 1400 грн✨

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • 30мл
  • 150мл
Класифікація:
Нішева
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове
Продавець
13555
13555
Супер-продавець
Львів
94% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?