Всі категорії
Додати товар

Хіт есенція з екстрактом комбучі dr. ceuracle vegan kombucha tea essence

1140 грн
Опис

Есенція з екстрактом комбучі Dr. Ceuracle Vegan Kombucha Tea Essence
Веганська багатофункціональна кремова есенція з екстрактом комбучі та чорного чаю насичує шкіру корисними компонентами, що покращують мікробіом шкіри.

Допомагаючи створити більш здоровий колір обличчя, чайний гриб, багатий пробіотиками і вітамінами, і веганські чайний комплекс, що містить фруктові екстракти, працюють разом, щоб допомогти очистити і відновити баланс шкіри.

Засіб містить комплекс веганскої чаю Vegan Tea Complex (78%), який запускає всі процеси виведення токсинів, а також регенерацію шкіри, надає інтенсивне живлення і зволоження для збалансованого, здорового кольору обличчя.

Активні компоненти есенції Dr.Ceuracle:
Комбуча – ферментований чорний чай, багатий пробіотиками і вітаміном B – відновлює волокна еластину і колагену, допомагає виводити токсини і зміцнює імунітет шкіри, бореться зі зморшками, вирівнює тон особи і робить загальний омолоджуючу дію на шкіру обличчя. Завдяки високій концентрації вітаміну B, комбуча з легкістю заспокоює роздратовану шкіру.

Ферментований екстракт дріжджів – ефективно живить шкіру, сприяє її пом’якшення і зволоження, підвищує інтенсивність клітинних обмінних процесів в базальному шарі епідермісу. Крім того, спостерігається нормалізація секреції сальних залоз і зменшення інтенсивності запальних процесів.
Екстракт плодів лимонника – завдяки вмісту сапонінів, органічних кислот, таніну, засіб нейтралізує наслідки і запобігає окислювальні процеси, тонізує і освіжає шкіру, що в’яне.

Діючи як тонік, есенція і зволожуючий крем, його можна використовувати після очищення або використовувати для методу «3 шарів» (послідовне нанесення декількох шарів засоби, наприклад, 3, 5 або 7) для максимального зволоження. Шкіра залишається гладкою, м’якою і сяючою.

Об'єм: 150 мл/18 мл
Зроблено у: Південна Корея

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Рожевий
Розмір:
  • 150мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?