Всі категорії
Додати товар

Jean d'arcel nude age defense cream bb - жан дарсель вв крем

150 грн
Опис

🥰 Jean d'Arcel Nude Age Defense Cream BB - зволожуючий захисний BB-крем - багатофункціональний тонуючий крем з миттєвим ефектом для бездоганного, ідеального кольору обличчя. Пігменти, поміщені в мікро-капсули, виділяються на поверхню шкіри при нанесенні і надають їй свіжий і здоровий вигляд, ідеально адаптуючись до відтінку шкіри (крем білий, при нанесенні на шкіру стає тонуючим).

⭐️ Спеціальна формула активних інгредієнтів освітлює пігментні плями, попереджає поява нових, розгладжує зморшки, надає еластичність, підвищує пружність і інтенсивно зволожує шкіру. Покращує імунні функції шкіри і відновлює захисний бар'єр.

🩵 Активні компоненти: пігментні капсули, екстракт джіаогілана, екстракт рясту, глютамин, екстракт маргаритки, екстракт меліси .

⚙️ Рівномірно нанести на очищену шкіру обличчя круговими рухами. Для нормальної шкіри - ідеальна основа під макіяж. Для сухої шкіри - застосовується після нанесення зволожуючого денного крему. Для пігментованої шкіри рекомендується щоденне застосування на постійній основі в поєднанні з освітлюючою сироваткою або концентратом.

💲30 мл у фірмовій - 1270 грн.
💲Фірмовий тестер 3 мл - 150 грн.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Білий
Розмір:
  • 3мл
  • 30мл
Класифікація:
Тип шкіри:
Призначення:

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?