Всі категорії
Додати товар

Захисний зволожуючий крем esse defence moisturiser m9, 50 мл

3470 грн
Опис

Захисний зволожувальний крем ESSE Defence Moisturiser M9 відновлює необхідний рівень вологи в шкірі, захищає від сухості та лущення. Покращує бар'єрні властивості епідермісу, робить шкіру більш стійкою до агресивного зовнішнього середовища. Бореться з в'ялістю і зморшками, зберігає шкіру підтягнутою і здоровою. Підходить для всіх типів чутливої шкіри, може використовуватися як жінками, так і чоловіками.

Активні інгредієнти:

- Гіалуронова кислота притягує й утримує вологу в шкірі, захищає від сухості та зневоднення. Розгладжує мімічні зморшки і запобігає їх появі в майбутньому.

- Сік алое, бісаболол, екстракти ромашки і мартинії запашної - протизапальні компоненти. Знімають свербіж, почервоніння і подразнення, заспокоюють і відновлюють шкіру.

- Екстракт кігелії стимулює природний синтез колагену й еластину. Запобігає появі в'ялості та зморшок, зберігає шкіру еластичною і підтягнутою.

- Молочна кислота відлущує епідерміс і стимулює його оновлення. Робить пігментацію і постакне менш помітними, вирівнює рельєф і тон шкіри.

- Альфа-глюкан, лактобактерії та інулін - пробіотики. Зволожують шкіру, захищають від запалень і зневоднення. Посилюють бар'єрну функцію епідермісу, роблячи шкіру більш стійкою до агресивного зовнішнього середовища. 

Використовуйте Захисний зволожувальний крем у комплексі з Сироваткою для чутливої шкіри від ESSE.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?