Всі категорії
Додати товар

Medi-peel filler eazy cream антивіковий крем з пептидами для пружності шкіри

680 грн
Опис

Medi-Peel Filler Eazy Cream - чарівний еліксир для обличчя, покликаний відновити втрачену пружність і перетворити шкіру, даруючи їй ніжність і м´якість.

Крем надає шкірі пружність і еластичність, зменшує видимість зморшок, уповільнює появу вікових змін у зоні чола, навколо очей і в зоні носогубних складок.

Зміцнює, робить шкіру щільною, гладенькою і м´якою, надає ефект ліфтингу, вирівнює мікрорельєф і надає здорового сяйва. Крем має тягучу текстуру, живить і зволожує, запобігає сухості.

Унікальна формула цього диво-крему містить коктейль із п´яти різновидів гіалуронової кислоти, кожна з яких відіграє свою роль у поліпшенні стану шкіри, наповнюючи її цілющою вологою та надаючи еластичності. 5 видів гіалуронової кислоти мають здатність зв´язувати вологу й утворюють вологоутримувальний бар´єр на поверхні епідермісу, завдяки чому усувають сухість і відчуття стягнутості, підтримують еластичність і пружність.

Помітною особливістю цього крему є його насиченість комплексами Matrixyl 3000, Oriental Beauty Fruits Newplex, RiFerm-NPG і Blue Complex. Це секретна зброя боротьби зі старінням шкіри, що працює на її пружність та еластичність, дбаючи про мінімізацію можливого подразнення.

Matrixyl®3000 (Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7) складається з матрикінів - сигнальних пептидів, які запускають активність клітин шкіри, зміцнюють позаклітинний матрикс і стимулюють синтез власного колагену, завдяки чому зменшують глибину зморшок.

Аргірелін (Acetyl Hexapeptide-8) у складі відповідає за ботулоподібну дію: пептид сприяє розслабленню м´язів обличчя, завдяки чому запобігає появі мімічних зморщок і зменшує вираженість уже наявних.

Формула також містить пептид міді (Copper Tripeptide-1) - протизапальний пептид, що стимулює процес регенерації, загоює, чинить антивікову дію, сповільнюючи старіння шкіри.

EGF (Oligopeptide-32, Oligopeptide-29, Rice sh-Oligopeptide-1) стимулюють ріст клітин, зміцнюють, розгладжують і підтягують шкіру, підвищують вироблення колагену й еластину. У складі крему міститься рослинний епідермальний фактор росту, витягнутий з рису.

Medi-Peel Filler Eazy Cream також збагачений такими інгредієнтами, як PHA і аквапорин. Вони активно працюють, видаляючи мертві клітини і проникаючи в глибокі шари епідермісу, залишаючи шкіру шовковистою і зволоженою. Глюконолактон (PHA-кислота) має більші молекули, ніж AHA-кислоти, завдяки чому підходить для чутливої шкіри. Делікатно видаляє ороговілі клітини, вирівнює мікрорельєф і освітлює пігментацію.

Blue Complex - рослинний комплекс з лаванди, волошки, ромашки, гіацинта, бораго і шавлії. Забезпечує антиоксидантний захист, зволожує і живить, запобігає сухості та відчуттю стягнутості, бореться з лущенням.

Гідролізований колаген проникає глибше, ніж звичайний колаген та інтенсивно зволожує, допомагає утримувати вологу в епідермісі, підвищує еластичність і гладкість рельєфу.

Приємна шовковиста текстура крему і відсутність липкості після нанесення обіцяють тільки комфортне використання і свіжу шкіру протягом усього дня. Дозвольте Medi Peel Filler Eazy Cream стати вашим вірним помічником у збереженні молодості та краси вашої шкіри.

Підходить для нормальної, комбінованої та сухої шкіри.

Спосіб застосування: після вмивання, тонізації та використання сироватки нанесіть крем на обличчя і шию акуратними рухами.

50мл

Повернення не передбачене.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Сфера застосування:
Обличчя

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?