Всі категорії
Додати товар

Набір origins , крем , лосьйон, скраб для вмивання

1680 грн
Опис

🌱 Origins 🌱 В Наявності 🔥🔥🔥

❤️Origins GinZing Refreshing Scrub Cleanser — Освіжальний та очищувальний скраб 30 мл

Скраб ретельно очищує та делікатно відлущує шкіру. Формула містить натуральний віск жожоба та карнаубський віск, які очищають пори та усувають ороговілий шар. Натуральний кофеїн і женьшень заряджають клітини енергією. Після скрабу шкіра м'яка, гладенька, свіжа, сяє здоров'ям. Чудовий свіжий аромат лимона, грейпфрута та м'яти надає бадьорості та підносить настрій. Скраб підходить для нормальної, жирної та комбінованої шкіри.

❤️Dr. Andrew Weil for Origins Mega-Mushroom Relief & Resilience Soothing Treatment Lotion — Заспокійливий лосьйон для чутливої шкіри, 50 мл

Легкий лосьйон зволожує, знімає подразнення та усуває почервоніння. Формула містить ферментовану чагу, рейші та копринус, а також обліпиху. Засіб завершує процедуру очищення і готує шкіру до подальшого догляду.

❤️Origins GinZing Oil Free Energy Boosting Gel Moisturizer — Зволожуючий крем гель, що відновлює енергію, 50 мл

Легкий безолійний крем пробуджує тьмяну та втомлену шкіру, наповнює її живлющою вологою та 72 години підтримує оптимальний рівень вологості завдяки гіалуроновій кислоті, гліцерину, сечовині та технології Hydra-Hug. Натуральний кофеїн і женьшень освіжають і тонізують, а ніацинамід надає сяйва та зміцнює гідроліпідну мантію. Чудовий аромат лимона, грейпфрута та м'яти незмінно підносить настрій. Крем підходить для нормальної, сухої, жирної та комбінованої шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Другой
Продавець
ivanna1231
ivanna1231
Львів
25% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?