Всі категорії
Додати товар

Ексклюзивний набір коригуючих засобів для догляду за проблемною шкірою ,,10 грн за набір

10 грн
Опис

Увага Залишилось лише 4 штуки !!Зазначена вартість -це вартість крему +гелю для вмивання !Будь ласка ,читайте оголошення до кінця !
Шикарний набір для догляду за жирною проблемною шкірою обличчя бренду Ля Рош Посей Ефаклар Дуо +,до складу набору входить крем 1 .5 мл та гель 7 мл . Ця фірма нарівні з Авен та Віши є однією з провідних фірм , що займаються виробництвом суперякісних, гіпоалергенних засобів для догляду за чутливою проблемною шкірою обличчя.
Високоефективний дієвий засіб для боротьби з недоліками жирної шкіри :надмірним себумом ,запаленнями ,почервоніннями ,всі нюанси можете побачити на фото .
Можна використовувати вранці та ввечері як основу під макіяж .Якщо купляти повнорозмірні варіанти крему та гелю окремо ,то обійдеться набагато дорожче !А це шикарний економ -варіант!
Увага !.Терміни придатності до жовтня 2023 року ,звідси мінімальна вартість ,можете порівняти з іншими оголошеннями .Я сама ним користуюсь ,і більш протермінованим,жодної алергії та висипів не виникає ,бо крем солідний ,діє як треба навіть після невеликого протермінування .
Якщо є бажання придбати ці пробники з більшим терміном придатності ,то є такі ж за 16 грн .Кількість уточнюйте ,будь ласка !
Якщо захочете ,можу підібрати на замовлення набір з іншими засобами для проблемної шкіри ,наприклад як за 110 грн ,він базовий ,можу під Вас орієнтуватися при підборі складових . Є окремо крем Ефвклар Н за 7 грн, 1,5мл, Ефаклар ісо біом за 15грн 3 мл для чутливої жирної шкіри, пересушеної внаслідок лікування акне різного сткпеню.
Пишіть ,замовляйте ,у мене таких пробників мало залишилось ,тому поспішайте !
є багато інших оголошень ,парфуми класні ,білизна сексуальна ,одяг тощо
Оплата на карту бажано ,відправляю любою поштою .

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • 10мл
Класифікація:
Аптечна Гіпоалергенна Дерматокосметика
Тип шкіри:
Призначення:
Антиакне Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?