Всі категорії
Додати товар

Антивіковий зміцнювальний пептидний крем mizon peptide ampoule cream 50ml

430 грн
Опис

якщо купувати хочете 2 шт і більше, то якщо з оплатою на картку, або наложкою - 2й може іти зі знижкою за 400.00, це стосується і іншої продукції

до 04.2026

Mizon Peptide Ampoule Cream — висококонцентрований пептидний крем для зміцнення шкіри. Відомо, що в'яла та тьмяна шкіра — правильна ознака дефіциту петидів. Пептиди, як і гіалуронова кислота, відповідають за синтез білка. Коли їх кількість у клітинах не досить, відновлювальна функція слабшає, що призводить до старіння.Дія пептидів на шкіру просто унікальна — з їхньою допомогою можна не тільки зволожувати та підтягувати, а й чималою мірою омолоджувати й відновлювати.

Пептидний крем Mizon Peptide Ampoule Cream підвищує еластичність, покращує тургор шкіри, помітно підтягує овал обличчя, нівелює носо-губні зморшки, перешкоджає віковому птозу (завщенню обличчя), забезпечує пролонговане зволоження, відновлює гідроліпідний баланс шкіри, стимулює процеси регенерації клітин, має антиоксидантну та поживну дію. Mizon Peptide Ampoule Cream забезпечує прекрасні тактильні відчуття без липкості, дарує шкірі м'якість і ніжність. Не містить: штучних барвників, запашників, парабенів.

Активні інгредієнти:

 ✔️ Трипептид міді-1 — інноваційний активний інгредієнт сприяє виробленню колагену, бореться з вільними радикалами, прискорює загоєння ран і ремоделювання шкіри після пілінгів та інших косметичних процедур, зменшує запалення й підвищує активність антиоксидантних ферментів. Найцікавішою особливістю трипептиду є його здатність відновлювати життєздатність стовбурових клітин шкіри. Унаслідок цього зменшується глибина зморщок, підвищується пружність і еластичність шкіри, згладжуються шрами та інші дефекти шкіри, неабияк підвищується ефективність інших косметичних процедур.

 ✔️ Аденозин — хімічний елемент, що входить до складу ДНК. У нашому організмі він загоює рани, тримає в тонусі колагенові волокна й бере участь у створенні нових — молодих і здорових, а отже, допомагає шкірі залишатися пружною й еластичною. Проблема лише в тому, що ближче до сорока років його кількість помітно знижується, і це не найкраще позначається на зовнішньому вигляді. Виправити ситуацію береться косметика з аденозином. Якщо застосовувати її регулярно, то вона допомагає шкірі швидше оновлюватися, мати гладкіший, рівніший і відпочилий вигляд.

 ✔️ Бета-глюкан — потужний імуномодулятор, стимулює синтез колагену й еластину.

 ✔️ Гідролізований екстензин і фітокератин — завдяки своєму унікальному амінокислотному складу, багато в чому схожій з амінокислотним складом Натурального Зволожувального Фактора (серин, гліцин, аланін, пролін — 40%), гідролізат протеїнів пшениці та екстензин вирівнюють мікрорельєф шкіри, усувають в'ялості, надають зволожувальний ефект.

 ✔️ Трегалоза — запобігає розпаду клітинних мембран, захищає білки та інші біомолекули від висихання, зберігає біологічну активність. Трегалоза утворює захисний шар навколо білків, у такий спосіб зберігаючи життя в екстремальних умовах спеки або холоду, або інших стресових ситуаціях.

 ✔️ Екстракт малини — є антиоксидантом, що продовжує молодість, джерелом вітамінів і мінералів. Покращує кровообіг (відповідно до кольору обличчя) і завдяки оптимальному співвідношенню вітамінів має судинозміцнювальну дію, що може використовуватися для профілактики куперозу. В'язкі та тонізувальні властивості важливі для жирної та змішаної шкіри, тому що екстракт малини допомагає звужувати пори та розгладжувати, вирівнювати шкіру. Також корисний для вікової шкіри — підвищує її життєвий тонус, покращує пружність.

 ✔️ Екстракт какао — екстракт какао-бобів містить понад 400 біологічно-активних речовин! Поліфеноли та флавоноли, що містяться в екстракті какао, покращують мікроциркуляцію в шкірі та зміцнюють судини, зморшки стають менш помітними, а шкіра має гладкіший і доглянутий вигляд. Кофеїн стимулює кровообіг, нормалізує відтік лімфи, у такий спосіб перешкоджаючи появі набряків. Теобромін — має антистресову, детоксичну та тонізовану

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?