Всі категорії
Додати товар

Holy land cosmetics juvelast active day cream.холі ленд активний денний для сухого...

704 грн
Опис

Holy Land Cosmetics Juvelast Active Day Cream від Ізраїльського бренду професійної косметики.

Розлив:
20 g-16€ 
30 g-21€ 
50 g-32€ 

Заводской: 
250ml-114€ 
50ml-52€ 

Ціна вказана за розлив 20 grams в грн за курсом € на день оплати.

Всі креми, лосьйони, клінсери, сироватки, пілінги-відливаються в нові, зручні баночки. Із зазначенням назви кошти, обсягу та терміну придатності.

Опис та дія:

Активний крем Holy Land Cosmetics Juvelast Active Day Cream стане ідеальним вибором для забезпечення ефективного денного догляду за шкірою, схильною до надмірної сухості. Продукт також забезпечує антиоксидантний та омолоджуючий ефекти, тому розгладжує зморшки та уповільнюють процеси старіння епідермісу, покращуючи його пружність. Після регулярного застосування засобу шкіра стане гладкішою і набуде здорового сяйва.

У складі крему міститься гіалуронова кислота - компонент, що відповідає за відновлення та підтримку необхідного гідробалансу епідермісу.

Натуральні олії та цераміди забезпечують поживний, розгладжуючий та пом'якшувальний ефекти, нейтралізують активність вільних радикалів, усувають сухість та лущення, стимулюють процеси оновлення та регенерації клітин, запобігають появі зморшок та підвищують еластичність шкірного покриву.

Спосіб застосування:

наносите засіб від Холі Ленд на чисту шкіру вранці, вберіть масажними рухами.

Склад:

Water (Aqua), Isopropyl Myristate, Hydrogenated Polyisobutene, Glycerin, Palmitic Acid, Stearic Acid, Cetyl Alcohol, Potassium Olivoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, G gdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Bis (Tripeptide-1) Copper Acetate, Tocopheryl Acetate, Beeswax (Cera Alba), Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Borago Officinalis Seed Oil, Arabidopsis Thaliana Extract, Lecithin, Behenic , Ceramide Ns, Sodium Hyaluronate, Ceramide Ap, Ceramide Eop, Ceramide Eos, Caprooyl Phytosphingosine, Caprooyl Sphingosine, Ethylhexylglycerin, Ceteareth-25, Hydrogenated Castor Oil, Cetyl Palmitate, Triethanolamine.

Переваги косметики в розлив:

-Косметика зберігається у спеціальному приміщенні, в якому підтримується оптимальна температура та вологість.

-Косметика завжди стискаючи і терміни після відкриття враховуються при маркуванні наклейки.

-Розливається в спеціальну одноразову тару, виготовлену з медичного пластику.

-Роботи ведуться тільки в рукавичках з дотриманням санітарно-гігієнічних норм.

Ми цінуємо свою репутацію і дуже зацікавлені, щоб Ви залишилися задоволені покупкою. Якщо у Вас є сумніви, завжди можна замовити крем в оригінальній упаковці.

Чому купити на розлив вигідно? Економія до 50%, порівняно з оригінальною версією препарату.

Можливість купити мінімальний об'єм та зрозуміти, чи підходить препарат Вам.

Якщо вам потрібна консультація у підборі догляду-до ваших послуг досвідчені косметологи з практичним досвідом у сфері сучасної косметології та медичною освітою. Підбір косметики з урахуванням Ваших особистих уподобань та особливостей шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 20мл
  • 30мл
  • 50мл
  • 100мл
  • 250мл
Класифікація:
Гіпоалергенна Дерматокосметика Натуральна Професійна
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?