Всі категорії
Додати товар

Крем сонцезахисний зволожувальний

1225 грн
Опис

ЛЮБІ ДІВЧАТА! НЕ ТРЕБА ПИТАТИ НАЯВНІСТЬ, ЯКЩО Є ОГОЛОШЕННЯ — Є У НАЯВНОСТІ!
🥰👍🏻

Виключно оригінал.💯
Флакон повний на 55%, це максимально враховано у вартості.
Ідеальна нагода скористатися не за усі гроші мира професійним засобом від преміального бренду, що дійсно дає користь і результат.
Об’єм: 100 грамів.
Ціна на косметичних сайтах від 3762 грн. 

Головне завдання цього крему – захист вашої шкіри протягом дня. І він справляється із нею на всі 100%!
Крем Extreme Protect містить ретельно відібрані компоненти фармацевтичного класу з клінічно доведеною ефективністю. Спільна дія Екстремозимів®, оксиду цинку та органічного октиноксату дарує бездоганний комфорт навіть у агресивному середовищі сучасного міста. Зміг, перепади температур, ультрафіолетове випромінювання, вільні радикали, стреси — все це не загрожує молодості вашої шкіри.
Крем навіть сприяє відновленню тканин після сонячних пошкоджень!
Рослинні антиоксиданти створюють на шкірі захисний бар'єр, завдяки чому ви відчуваєте комфорт навіть у стресових для шкіри умовах. Екстремозими® захищають ДНК клітин шкіри від згубних впливів та старіння. Ці речовини отримані з ензимів особливих бактерій, що мешкають в умовах екстремальних температур, кислотності, тиску, радіоактивності тощо
Мікрочастинки оксиду цинку та мікрокапсули сонцезахисних фільтрів гарантують надійний захист від ультрафіолету. Висока ефективність Екстремозимів підтверджена клінічними випробуваннями.
Переваги:
Захищає та відновлює колаген та ДНК клітин за допомогою технології Extremozymes®
Щоденний захист широкого спектру від променів UVA/UVB
Зволожує, розгладжує та пом'якшує шкіру
Зменшує прояв еритеми
Створює багату антиоксидантами захисну плівку
Зменшує прояв зморшок
Показання:
Для всіх типів шкіри
Чутлива шкіра
Захист
Сонячні опіки
Зневоднена шкіра
Щоденний захист
Активні компоненти:
Екстракт центели азіатика – найсильніший антиоксидант. Омолоджує шкіру, підвищує пружність, стимулюючи синтез колагену. Покращує кровообіг. Допомагає шкірі відновитися, загоює ранки, зменшує рубці.
Екстракт листя оливи європейської - Цінний екстракт з добірного листя оливи має виняткові властивості, що відновлюють. Діє як природний антибіотик: знімає запалення, лікує акне. Захищає шкіру від внутрішнього старіння, дії ультрафіолету та інших ушкоджень.
Вітамін E (токоферил ацетат) – найсильніший антиоксидант, відомий у всьому світі як «вітамін молодості». Уповільнює процеси старіння, попереджає та розгладжує зморшки, підвищує еластичність та імунний захист шкіри. Дарує природний, здоровий колір обличчя.
Сік листя барбадоського алое віра – природний протизапальний засіб. Знезаражує проблемні ділянки, не викликаючи роздратування. Бере участь у зволоженні, роблячи шкіру м'якою та шовковистою.
Оксид цинку - Дбайливо захищає від шкідливих впливів ультрафіолету. Стимулює імунні функції клітин та знижує ризик захворювання на рак.
Екстремозими® - Особливі ензими з клітин бактерій, що пристосувалися виживати в екстремальних умовах сильного морозу, спеки, тиску, у кислотному та лужному середовищі, радіоактивних зонах тощо. Неперевершений захист ДНК клітин шкіри від ушкоджень.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • Другой
Класифікація:
Професійна Елітна
Тип шкіри:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?