Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Розлив allies of skin retinal & peptides repair night cream

775 грн
Опис

Нічний крем для обличчя Allies Of Skin Retinal & Peptides Repair Night Cream 50ml
Відновлюючий нічний крем з ретинолом і пептидами.

Розлив:
5 мл - 400 грн
10 мл - 775 грн
15 мл - 1150 грн
20 мл - 1400 грн

🌶️У своєму складі зібрав найкращі компоненти для комплексного догляду за шкірою:
4 пептидами, 10 антиоксидантами і 5 освітлюючими компонентами і містить запатентовану Ally-R ™, стабілізовану форму ретинолу, яка освітлює шкіру, розгладжує зморшки і усуває пошкодження від сонця, і все це без будь-якого подразнення шкіри.

Зміцнює шкірний матрикс та оновлює. Освітлює пігментацію. Уповільнює процеси окиснення, передчасне старіння шкіри.

Крем ефективно знімає оксидативний стрес, нейтралізує вплив пилу, забрудненого повітря та ультрафіолету, зміцнює захисний бар'єр. Підтримує щільність та пружність шкіри, підтягує та перешкоджає появі зморшок. Повертає обличчю здоровий, відпочивший вигляд та гарне сяйво.

Крем має комфортну ніжну текстуру, моментально усуває зневодненість. Не обтяжує шкіру.

Активні інгредієнти:

💧 Ретинальдегід (0,5%) – це рідкісна форма вітаміну А, вона відрізняється більш потужними властивостями, до того ж доведено, що ретиналь діє майже в 11 разів швидше за ретинол, тому результати будуть швидкими. Потужна антивікова дія, захист від фотостаріння та сяйлива шкіра вам гарантовані.Потужний бустер процесів оновлення, підвищує щільність та пружність шкіри, регулює водно-ліпідний баланс шкіри. Стимулює синтез колагену, зменшує глибину зморшок.
💧 Пальмітоїл тетрапептид-7 прискорює регенерацію тканин, покращує тонус шкіри, захищає шкіру від руйнівної дії ультрафіолету. Уповільнює процеси старіння, перешкоджає появі запалень.
💧 Капроїл тетрапептид-3 зміцнює структуру епідермісу, підтягує, розгладжує зморшки та шкірні заломи.
💧 Олігопептид пальмітолу зменшує глибину та кількість зморшок, оберігає шкіру від вільних радикалів, перешкоджає появі небажаної пігментації. Вирівнює тон, знімає набряклість.
💧 Арабиногалактан - полісахарид, що отримується з деревини модрини. Підвищує рівень зволоженості шкіри, перешкоджає трансепідермальній втраті вологи. Покращує бар'єрні властивості шкіри, збільшує імунітет.
💧 Олія лаванди має антисептичні, загоювальні властивості, заспокоює шкіру, допомагає боротися із запаленнями та лущеннями.
💧 Стовбурові клітини апельсина розгладжують рельєф обличчя, зміцнюють матрикс шкіри, запускає процеси оновлення

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 5мл
Сфера застосування:
Обличчя
Час застосування: