Всі категорії
Додати товар

Сонцезахисний крем spf 50+ bebak, 75 мл

597 грн
Опис

Опис товару
Крем із SPF 50 надійно захищає шкіру від шкідливого впливу UVA і UVB променів, допомагаючи вам досягти здорової засмаги без ризику сонячних опіків. Легка консистенція і водостійка формула без масел швидко вбирається шкірою, не залишаючи відчуття жирності та прибираючи блиск. Спеціально підібраний склад крему з пребіотиками та рослинними екстрактами підтримує належний рівень зволоженості вашої шкіри протягом тривалого часу, піклується про її здоровий вигляд. Продукт ідеально готує шкіру до нанесення макіяжу.

Підходить для всіх типів шкіри, особливо для світлої і білосніжної шкіри.

Дерматологічно протестовано. Не містить шкідливих для здоров’я речовин

Читати повністю
Характеристики
Бренд
BEBAK
Виробник
BEBAK
Вага
75 мл
Країна виробництва
ТУРЕЧЧИНА
Застосування
Для зовнішнього використання нанести необхідну кількість крему на чисту суху шкіру за 15 хвилин до виходу на сонце. Повторювати нанесення кожні 4 години.
Застереження
Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці. У разі виникнення небажаних реакцій звернутися до лікаря. Спеціальні засоби для засмаги не гарантують 100% захисту. Навіть якщо ви користуєтеся такими засобами, уникайте перебування на сонці надто довго та в період особливо сильної сонячної активності (11:00-16:00), а також використовуйте засоби з необхідним саме для вашої шкіри рiвнем захисту. Не використовувати після закінчення терміну придатності.
Склад
Вода, оксид цинку, C13-15 алкан, гідрогенізований поліізобутен, гомосалат, етилгексилметоксициннамат, гліцерин, бджолиний віск, октокрилен, полігліцерил-2 диполігідроксистеарат, бутилметоксидибензоïлметан, полігліцерил-3 діізостеарат, сульфат магнію, дистеардімоніум гекторит, інулін, фруктоза, бета-глюкан, пропіленкарбонат, етилгексилгліцерин, токоферил ацетат, лізат лактобактерій, екстракт листя авокадо, екстракт з вівсяних кісточок, феноксиетанол, бензиловий спирт, бензойна кислота, дегідрооцтова кислота.
Стать
Унісекс

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 75мл
Інгредієнти:
Гліцерин Цинк
Особливості:
Вид:
Крем

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?