Всі категорії
Додати товар

Гель для шкіри навколо очей з алое віра зволожуючий bioaqua refresh&moisture aloe vera...

95 грн
Опис

Гель для шкіри навколо очей з Алое Віра зволожуючий BIOAQUA Refresh&Moisture Aloe Vera 92% Eye Gel (20мл)
Bioaqua Refresh & Moisture Aloe Vera - це гель, який забезпечує інтенсивний комплексний догляд за сухою, пошкодженою, чутливою і запаленою шкірою навколо очей. Косметичний засіб на 92% складається з екстракту алое вера, який містить в собі всі необхідні вітаміни, мікроелементи та амінокислоти для поліпшення здоров'я шкірного покриву.
Молекули витяжки з рослини глибоко проникають в клітини дерми і сприяють їх ефективному зволоженню, а також відновленню нормального рівня вологи. Природний екстракт відмінно заспокоює подразнену шкіру, тому косметичний продукт можна застосовувати в разі сонячних опіків. Алое вера також має антисептичні властивості, нормалізує вироблення шкірного жиру, відновлює мікрофлору на поверхні епідермісу.
Гель для шкіри навколо очей добре очищає, заспокоює і сприяє швидкому загоєнню мікротріщин і вогнищ запалення. При регулярному нанесенні охолодженого косметичного засобу можна помітити, що темні кола, набряклість і інші ознаки втоми зникнуть, а погляд стане більш відкритим і свіжим.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 20мл
Інгредієнти:
Вітамін Е Алое
Вид:
Гель

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?