Всі категорії
Додати товар

Is clinical reparative moisture emulsion зволожуюча відновлююча емульсія

3100 грн
Опис

Термін придатності до 02.25
Зволожуюча відновлююча емульсія Reparative Moisture Emulsion містить у складі рослинні компоненти фармацевтичного класу обробки, пептиди і потужні антиоксиданти. Засіб є продуктом першого покоління з технологією захисту Extremozymes®, яка надає доведену захисну дію на ДНК. Сироватка глибоко зволожує шкіру, захищає її від пошкоджень, зберігає гладкою, шовковистою і молодою.

Переваги:
- глибоко гідратує
- зменшує глибину дрібних і глибоких зморшок
- захищає поверхневі і глибокі шари шкіри
- запобігає пошкодженню ДНК
- готує шкіру до нанесення декоративної косметики
- не містить парабенів в складі.

Активні компоненти:

запатентована технологія Extremozymes® 13,0% - комплекс екстремофільних ензимів, які захищають і відновлюють протеїни і компоненти ДНК;
гіалуронова кислота 5,0% - глибоко гідратує шкіру і сприяє збереженню вологи в клітинах;
супероксид дисмутаза (SOD) 0,5% - чинить антирадикальну дію, запобігає клітинному пошкодженню і перешкоджає фотостарінню;
трипептид-1 міді (біоідентичний фактор росту) - стимулює вироблення колагену, збільшує скупчення протеїнів, глюкозаміногліканів (в двофазній дузі) і ДНК в місцях пошкоджень дерми; стимулює синтез декорину - білка, який здатний регулювати процес складання колагену.

спосіб застосування
Нанести необхідну кількість емульсії на чисту вологу шкіру обличчя або поверх сироватки Hydra-Cool Serum. М'яко вмасувати в шкіру, дати увібратися. Може наноситися під макіяж.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Синій
Розмір:
  • 50мл
Призначення:
Антивікове Живлення

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?