Всі категорії
Додати товар

💎vichy mineral 89 fortifying and plumping daily booster​ щоденний гель-бустер для...

130 грн -43% 75 грн
Опис

💎Оригінальний міні формат 10ml.
Ціна залежить від терміну придатності 👇

👨‍💻Батч код: 54S1CО (до 01.2022) 75грн. за одиницю
Батч код: 54S520 (до 05.2022) 80грн. за одиницю
Батч код: 54S920 (до 09.2022) 85грн. за одиницю. Набір з 5шт. (50мл. об'єм повноцінної версії) 350грн.
☝️Додатково з моменту відкриття виробник дозволяє користуватись ще 12 місяців (!). Вони безпечні до використання абсолютно і повністю. Нові, не відкриті.

💙Віши Мінерал 89 гель бустер
🥰Вік: 18+
😌Призначення: відновлення, для об'єму, зволоження, зміцнення, пом'якшення, розгладження, тонізування, ущільнення
⌚Час застосування: універсальний
✅Тип шкіри: всі типи, чутлива

Сучасні косметологічні новинки дають змогу отримати максимум від використовуваних засобів, в тому числі, завдяки бустерам. Термін «бустер» означає посилення дії інших засобів, а також підвищену концентрацію активних компонентів.

Чудовий щоденний гель-бустер Vichy Mineral 89 Fortifying And Plumping Daily Booster активно протистоїть експозому і зміцнює захисні функції шкіри. Його склад на 89 % складається з термальної води Vichy з додаванням гіалуронової кислоти і високим ступенем мінералізації. Крім захисту він забезпечує глибоке зволоження протягом 24 годин і підвищує пружність шкіри. Найкращим чином бустер діє після очищення і тонізування шкіри і перед нанесенням основного засобу для догляду. Склад не містить парабенів, силікону, барвнику, ароматизаторів і спирту.

Склад: AQUA / WATER / EAU, NIACINAMIDE, PROPANEDIOL, PEG/PPG/POLYBUTYLENE GLYCOL-8/5/3 GLYCERIN, GLYCERIN, METHYL GLUCETH-20, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, CARBOMER, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHEROL, HYDROXYACETOPHENONE, CITRIC ACID, VITREOSCILLA FERMENT, CAPRYLYL GLYCOL, BIOSACCHARIDE GUM-1, MALTODEXTRIN, BUTYLENE GLYCOL

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • 10мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?