Всі категорії
Додати товар

Сонцезахисний крем з вітаміном с, ніацинамідом та екстрактом гінкго білоба jole daily...

595 грн
Опис

📦відправка напротязі 1-2 днів 😍🛍️

Це денний відновлюючий та зволожуючий сонцезахисний крем, який забезпечує високий ступінь захисту від фотостаріння шкіри завдяки тому, що містить ефективні та безпечні сонцезахисні фільтри нового покоління широкого спектру дії: Univul A+ (UVA I, UVA II), Univul MC80 (UVB), Tinosorb M (UVA + UVB). А також фізичний фільтр Zinс Oxide (UVA + UVB).

Крем не містить олії, які можуть забивати пори та провокувати висипи, тому підходит для комбінованої та жирної шкіри, для шкіри схильної до висипів. Крем підходить для чутливої шкіри, оскільки не містить ароматизаторів, барвників, ефірних олій. Легка формула містить доглядові активи для зволоження, відновлення шкіри, її захисту від пошкоджуючої дії УФ-променів: антиоксиданти вітамін С, Гінкго Білоба, відновлюючі Ніацинамід, Пантенол, Бета Глюкан, Алое Вера. Крем надає захист від сонячних ушкоджень, попереджає передчасне старіння шкіри, бореться з видимими ознаками старіння (зморшками, пігментацією).

Крем легко розподіляється, добре фіксується на шкірі, не подразнює очі. При нанесені рекомендованої дози може давати блиск (див. як прибрати блиск не пошкодивши шар фільтрів в розділі «Спосіб застосування»). Блиск дає Univul MC80, фільтр з гарною репутацією в сфері безпеки. Крем не містить віддушки, барвників, олій.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 50мл
Зроблено в Україні?:
Виробництво
Інгредієнти:
Вітамін Е Пантенол Ніацинамід Алое
Час застосування:
Особливості:
Вид:
Крем

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?