Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Гель для шкіри навколо очей та вуст "snail gel", 15 мл

179 грн
Опис

Дія гелю обумовлена складовими, що містить в собі гель "Snail gel":
Екстракт слизу равлика стимулює регенерацію тканин
Має ранозагоювальний ефект
Підвищує еластичність, пружність епідермісу
Зменшує кількість мімічних, вікових зморшок.

D-пантенол глибоко пом'якшує, допомогає зберегти об'єм колагенових волокон, попереджає подразнення шкіри, відновлює пошкоджені тканини, прискорює обмін речовин в клітинах епідермісу.

Алантоїн - антисептик і антиоксидант, сприяє регенерації шкіри, усуває подразнення, пом'якшує шкіру і стимулює оновлення клітин, проникає глибоко в епідерміс.

Сечовина надає зволожуючий ефект, завдяки утриманню молекул води в шкірі. Сечовина здатна впливати на амінокислоти і поліпептиди шкіри, щоб їх молекулярні ланцюжки пов'язували якомога більше води.

Кофеїн діє як омолоджуючий компонент, зменшує набряклість та темні кола навколо очей. Надає антиоксидантну дію, особливо у випадках, коли шкіра піддається інтенсивному впливу ультрафіолетового випромінювання.

-Легка консистенція;
-Швидко вбирається;
-Не залишає відчуття липкості.

 
Призначення: регенеруючий гель з екстрактом слизу равлика розроблений для шкіри навколо губ та очей, де вона ніжна і тонка та потребує особливого догляду. Мас легку консистенцію, завдяки чому швидко вбирається і не залишає неприємного відчуття липкості.

Спосіб застосування: вранці або в будь-який інший час дня нанести в невеликій кількості, злегка постукуючи пальцями по шкірі; наноситься під макіяж. Перед використанням зробити пробу на наявність алергічної реакції на засіб. Нанести гель на зап'ясток з внутрішньої сторони та зачекати.
📩ДЛЯ ПОКУПКИ ПИШІТЬ В ЧАТ🛍📩📩📩

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 15мл
Продавець
yulyazhurba
velvet
Супер-продавець
Ладижин
74% виконаних замовлень
Була