Всі категорії
Додати товар

Підтягуючий стік для шиї з пептидним комплексом medi-peel premium naite thread neck stick 20 g

650 грн
Опис

Підтягуючий стик для шиї з пептидним комплексом Medi-Peel Premium Naite Thread Neck Stick Cream має яскраво виражену дію ліфтингу, розгладжує та зменшує глибину зморшок, допомагає боротися зі шкірними заломами та кільцями Венери.

Що у складі?

Стік містить найпотужніший пептидний комплекс, спрямований на глибоке омолодження та зміцнення шкіри. Розгладжує та зменшує глибину зморшок, уповільнює старіння та надає ефект ліфтингу. Інтенсивно зволожує та утримує вологу в епідермісі, усуває сухість, робить шкіру м'якою та гладкою.

Пептиди активізують процес регенерації та оновлення клітин епідермісу, прискорюють обмін речовин та підвищують імунітет. Відновлюють структуру волокон колагену та еластину, стимулюють їх синтез. Впливають на м'язи обличчя, надаючи заспокійливий ефект, у результаті зморшки розгладжуються.

Основні компоненти, що діють:

Комплекс з 5 видів пептидів збільшують пружність та еластичність шкіри, прискорюють процеси вироблення організмом власних волокон колагену та еластину. Зменшують глибину зморшок та перешкоджають обвисанню шкіри. Зміцнюють захисний бар'єр шкірного покриву.

Гідролізований колаген розгладжує та вирівнює шкіру, робить її пружною та еластичною, прибирає дрібні зморшки та освіжає. Має ранозагоювальну і заспокійливу дію, утримує вологу в глибоких шарах шкіри. Має регенеруючий ефект.

Олія солодкого мигдалю має протимікробну та антиоксидантну дію, усуває лущення, сухість і подразнення. Сприяє розгладжуванню невеликих зморшок, вирівнюванню мікрорельєфу шкіри, покращенню тургору, посиленню синтезу колагену.

Ніацинамід сприяє потужному клітинному оновленню шкіри, покращує еластичність шкіри, посилює бар'єрну функцію, допомагає видалити вікові плями та освітлити ластовиння.

Аденозин - потужний антивіковий компонент, який прискорює регенерацію клітин шкіри, завдяки чому підвищується пружність і еластичність, а зморшки розгладжуються.

Підходить для всіх типів шкіри.

Спосіб застосування:

Нанесіть потрібну кількість стику на чисту суху шкіру шиї. М'яко помасажуйте шкіру, рухаючись знизу вгору, до повного вбирання крему

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Білий
Розмір:
  • 20мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?