Всі категорії
Додати товар

Fortheskin snail solution cream омолоджуючий крем від зморшок з муцином равлика 100 мл 40+

275 грн
Опис

Fortheskin Snail Solution Cream Омолоджуючий крем від зморшок з муцином равлика 100 мл 40+

Омолоджуючий крем від зморшок з муцином равлики Fortheskin Snail Solution Cream має комплексний вплив на шкіру:

- сприяє розгладжуванню зморшок та попередженню утворення нових;
- підвищує пружність та еластичність епідермісу;
- надає шкірі м'якість та бархатистість;
- захищає від зневоднення та негативного впливу навколишнього середовища;
- надає ліфтинг-ефект;
- Стимулює клітинне оновлення;
- покращує колір обличчя.

Крем має ніжну шовкову текстуру і легкий аромат.

Основні компоненти, що діють:

Муцин золотого равлика – біологічно активний стимулятор, збагачений ферментативним комплексом. Активізує вироблення власних еластинових та колагенових волокон, а також фібронектину. Сприяє збільшенню синтезу білка та проліферації фібробластів. Прискорює процеси регенерації, ранозагоювання, заспокоює подразнення та знімає запалення, покращує тургор, розгладжує зморшки, має ліфтинг-ефект. Ефективний у комплексному лікуванні дерматологічних захворювань.

Колаген сприяє вирівнюванню мікрорельєфу, розгладжуванню невеликих зморшок та зменшенню глибини великих мімічних зморшок, підвищенню пружності та еластичності, легкому підтягуванню овалу обличчя, тонізуванню шкіри. Також гідролізат колагену має ранозагоювальні та заспокійливі властивості, прискорює регенерацію пошкоджених клітин та відновлення цілісності шкірного покриву. Він є потужним зволожувачем і захищає вологу, що у глибоких шарах, від передчасного випаровування.

Аденозин має потужний антивіковий потенціал: забезпечує ліфтинг-ефект, ініціює синтез колагену, зменшує вираженість зморшок, уповільнює процеси в'янення шкіри.
Кераміди сприяють оновленню шкіри, покращують її бар'єрні функції, захищаючи від згубного впливу навколишнього середовища, нормалізують гідроліпідний баланс, захищають від зневоднення, мають антивіковий потенціал.

Гіалуронова кислота забезпечує довготривале та високоінтенсивне зволоження шкіри, захищає від зневоднення та утворення передчасних зморшок, стимулює клітинне оновлення, загоює ранки та тріщини.

Виробник Корея

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 100мл
Продавець
tania4567
tania4567
Супер-продавець
Кривий Ріг
87% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?