Всі категорії
Додати товар

Крем для шкіри навколо очей

212 грн
Опис

Антивіковий крем для повік з ефектом ліфтингу AHC Ten Revolution Real Eye Cream For Face має комплексну дію: розгладжує та скорочує глибину мімічних зморшок, підвищує еластичність тканин, уповільнює процеси старіння, інтенсивно зволожує та сприяє освітленню темних кіл.

Завдяки особливій запатентованій технології, яка використовується при виготовленні крему, активи засобу здатні проникати у глибші шари шкіри та краще засвоюватися, що підвищує ефективність його дії.

Крем виконаний на безводній основі, де воду замінює гідролізований колаген, який не тільки ефективно відновлює пошкоджені тканини, але також підвищує пружність і зміцнює тургор. Сприяє синтезу власних колагенових та еластинових волокон у клітинах епідермісу.

В одному тюбику міститься 84 види білка, 10 різних факторів росту, 16 видів вітамінів та 11 видів гіалуронової кислоти – всі ці компоненти спрямовані на омолодження та оздоровлення шкірного покриву.

Спосіб застосування: як завершальний етап догляду нанесіть кінчиками пальців невелику кількість крему на очищену шкіру обличчя і область навколо очей, дочекайтеся вбирання.

Об'єм: 12 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 10мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Продавець
nonig
nonig
Київ
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?