Всі категорії
Додати товар

Крем для шкіри навколо очей з гіалуроновою кислотою christian breton, 15 мл.

1750 грн -56% 780 грн
Опис

Intense 3x Hyaluronic Eye Cream – це висококонцентрований крем для шкіри навколо очей, розроблений для інтенсивного зволоження та лікування ознак старіння та втоми, шкіра розгладжується, а ваші очі сяють новою молодістю. Запобігає появі ознак старіння та втоми, забезпечуючи оптимальне зволоження для пружної, сяючої шкіри. Це антивіковий зволожуючий крем для шкіри навколо очей, який підвищує вміст гіалуронової кислоти у шкірі.

Вік 35+

Призначення: Антивіковий; Від зморшок; Розгладжування; Зволоження

Секрет цієї формули полягає у поєднанні 3 гіалуронових кислот з різною молекулярною масою: HWH (висока), HWM (помірна), HWL (низька).

Гіалуронова кислота з високою молекулярною масою дуже об'ємна, вона утворює захисну плівку на поверхні шкіри, обмежуючи таким чином зневоднення. Гіалуронова кислота з низькою або помірною молекулярною масою проникає в епідерміс та посилає сигнали для активації синтезу нових гіалуронових кислот, колагенових та еластинових волокон, що покращує пружність. Поєднання цих 3 гіалуронових кислот різного розміру оптимізує потенційний ефект цієї молекули, таким чином пропонуючи зволожуючий, омолоджуючий та надзвичайно комфортний догляд за шкірою навколо очей у рамках комплексної антивікової та зволожуючої стратегії.

Цей крем для шкіри навколо очей також містить суперфрукти: екстракт органічного інжиру та екстракт органічного каштану з детоксикаційними та заспокійливими властивостями.

Виготовлений із 100% інгредієнтів натурального походження, цей крем для шкіри навколо очей тане на шкірі, не залишаючи жирного блиску, для миттєвого покращення краси.

Ідеально підходить для всіх типів шкіри та будь-якого віку.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 15мл
Класифікація:
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Продавець
elga251
GlamUrna_Panna
Супер-продавець
Житомир
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?