Всі категорії
Додати товар

59мл! нічний зволожуючий крем з ретинолом perricone md retinol recovery overnight moisturizer

2900 грн -7% 2700 грн
Опис

Новий, не відкривався приїхав з офіційного сайту США, повнорозмір 59 мл.

В наявності багато косметики Perricone- дивиться всі мої оголошення.

Термін придатності 03/2026

Чому ми це любимо

Цей насичений, надзвичайно поживний зволожуючий крем працює протягом ночі з трьома формами ретинолу, щоб допомогти під час природного відновлення та процесу оновлення шкіри, сприяючи видимому зменшенню ліній і зморшок. Забезпечує інтенсивне зволоження, щоб ретельно відновити та захистити вологий бар’єр шкіри для більш пружного, гладкого та відпочилого кольору обличчя.

Що він робить:

Підтримує процес відновлення шкіри протягом ночі
Забезпечує інтенсивне зволоження
Захищає шкіру від вологи
Проблеми зі шкірою

Сухість
Тонкі лінії і зморшки
Втрата твердості
Втрата сяйва
Нерівна текстура
Текстура: кремова

Консистенція: невагома

Аромат: Без ароматизаторів

Інгредієнти
Потрійна суміш ретинолу: покращене відновлення шкіри. Унікальна суміш інкапсульованого ретинолу, ефіру ретинолу та фіторетинолу допомагає надати шкірі, насиченій колагеном, і помітно зменшити тонкі лінії та зморшки, прискорюючи відлущування та оновлення поверхні шкіри. Ця суміш природного походження містить усі високостабільні форми ретинолу для ефективної доставки та поглинання.

DMAE: інтенсивне зміцнення. Природно вироблений людським мозком, місцеве застосування DMAE допомагає помітно підтягнути в’ялу шкіру з часом. Легко та швидко вбираючись, він допомагає помітно підтягнути шкіру, підтримує її поверхню та захищає від висихаючих факторів зовнішнього середовища.

Овочевий тригліцеридний комплекс: потужне зволоження. Комплекс рослинних ліпідів, включаючи олії жожоба, сою та оливкову олію, які інтенсивно зволожують, розгладжують і пом’якшують, захищаючи бар’єрну функцію шкіри для еластичної та здорової шкіри. Ця багата поживними речовинами суміш також наповнена фітостеролами, які, як відомо, помітно покращують еластичність шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 60мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?