Всі категорії
Додати товар

Щоденний зволожуючий флюїд spf 50 paula's choice daily hydrating fluid 60ml

800 грн

розпродаж до 16 Травень

640 грн
Опис

Новий, не відкривався, приїхав з США, повнорозмір 60 мл.

Ціна на офіційному сайті 38 дол. (1450 грн). Купувався у складі набору, тому в мене дешевше)

Термін придатності 09/2024

Легка водяна формула, яка містить життєво важливий набір антиоксидантів і захист від сонця широкого спектру для боротьби з видимими ознаками старіння та запобігання передчасному старінню шкіри.
Сприяє здоровішому та молодшому вигляду
Бореться зі стресовими факторами навколишнього середовища
Флюїдна формула залишає матове покриття
Використовуйте як останній крок у вашому допоміжному догляді за шкірою

Чому воно інше?
Щоденний зволожуючий флюїд RESIST Youth-Extending SPF 50 ідеально поєднує легку водяну текстуру з перевіреним захистом від сонця широкого спектру дії, але ця передова формула йде далі, включаючи ключові антиоксиданти, які, як показали дослідження, потребують шкіри, щоб відчувати себе пружнішою, виглядати молодшою та рівномірнішим.

Що воно робить?
Забезпечує ефективний UVA/UVB захист, а також зволоження для здоровішого та молодшого вигляду шкіри. Його атласно-матове покриття залишає шкіру гладкою та зволоженою, ніколи не слизькою та жирною. Це денний зволожуючий крем проти старіння, який власники жирної шкіри захочуть застосовувати щодня! SPF 50 є значною перевагою, оскільки він знижує ризик раку шкіри та раннього старіння шкіри, спричиненого сонцем, якщо використовувати його відповідно до вказівок із іншими засобами захисту від сонця.

Як використовувати
Використовуйте як останній крок у вашому допоміжному догляді за шкірою. Рясно нанесіть за 15 хвилин до виходу на сонце. Якщо ви не наносите рясно, вам потрібно буде повторно наносити кожні дві години після того, як ваша шкіра піддається впливу прямих сонячних променів. Якщо ви плануєте плавати або спітніти, вам слід нанести водостійкий сонцезахисний крем.

АНТИСТАРІННЯ
Матуйте олію та блиск, одночасно захищаючи від старіння УФ-променів за допомогою цього багатофункціонального зволожуючого крему.
★★★★★
«З усіх сонцезахисних кремів, які я пробувала, цей, безумовно, найлегший і найприємніший у застосуванні. Не залишає нальоту, і, що найголовніше, не забиває мої пори!»
—МБені, Каліфорнія

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 60мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?