Всі категорії
Додати товар

Концентрована мазь для обличчя і тіла drunk elephant wonderwild miracle butter

98 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

140 грн
Опис

5 мл, є кілька штук

WonderwildTM — це ультраросшна концентрована мазь, тому невеликої кількості вистачить. Ідеально підходить для будь-яких зон шкіри, що потребують особливого догляду — наприклад, обвітрених щік, сухих ліктів, потрісканих п'ят або потрісканих губ.

На 100% не містить ефірних олій, силіконів і ароматизаторів.

Веганський і без жорстокості.

Відновлювальні рослинні олії — марули, купасу, манго та ши — допомагають захистити шкіру від стресових чинників довкілля, а багаті на антиоксиданти та жирні кислоти рослинні олії (як-от луговий пінник, гарбуз, насіння зеленого чаю, кукуї та шипшини) заповнюють життєво важливі ресурси. ліпіди глибоко живлять і зміцнюють тимчасово порушений шкірний бар'єр, повертаючи шкіру в її найздоровіший стан.
Клінічно доведене поліпшення гідратації, бар'єрної функції та зовнішнього вигляду текстури/гладкості.

У дослідженні споживчого сприйняття за участю 33 учасників:

87% згодні, що заспокоює шкіру
84% згодні, що шкіра почувається захищеною
84% згодні, що забезпечує тривале зволоження

Олія марули: ця надчиста концентрована олія отримана з олії марули та багата на антиоксидантні поліфеноли, ліпіди та комплексну суміш жирних кислот (омега-3, 6 і 9), що робить її інтенсивно поживним інгредієнтом для шкіри.

Олія лугового пінника: завдяки унікальній високій концентрації жирних кислот (більш, ніж у більшості рослинних олій), пінник лупою є особливо поживним зволожувальним засобом і заспокійливим засобом для шкіри.

Олія купуасу: це олія, витримана з насіння плодів купуасу, використовується завдяки своїм надбагатим зволожувальним властивостям, що заспокоює шкіру фітостеринам і антиоксидантним поліфенолам.

Олія ши: концентрована олія, отримана з плодів ши, зі складним тригліцеридним складом, який відповідає за його характерні багаті пом'якшувальні властивості. Він містить велику кількість олеїнової кислоти та може поліпшити проникнення інших інгредієнтів.

Олія насіння Cucurbita Pepo (гарбузова): містить велику кількість омега-жирних кислот і є багатим джерелом антиоксидантних каротиноїдів (що відповідають за жовтогарячий пігмент у фруктах і овочах) і бета-каротину.

Олія насіння зеленого чаю: зволожувальна, багата на жирні кислоти олія, отримана з насіння рослини зеленого чаю. Як і всі форми зеленого чаю, він містить потужні антиоксидантні ксантини (наприклад, кофеїн) і поліфеноли (як-от галлат епігалокатехину, епігалокатехін і епікатехіни), які відіграють вирішальну роль у захисті шкіри від впливу вільних радикалів, викликаних довкіллям, особливо ультрафіолетом.

Фруктова олія шипшини: олія насіння шипшини. Легка зволожувальна олія, витягана з насіння плодів шипшини та використовувана через високий вміст жирних кислот (в основному лінолевої кислоти, потім ліноленової й олеїнової).

Олія насіння кукуї: легка, нежирна олія з високим вмістом жирних кислот (особливо олеїнової, лінолевої та ліноленової).

Олія Virgin Marula: це суперабсорбована олія з високим вмістом найважливіших антиоксидантів і омега-6 і 9 допомагає зволожувати, живити й омолоджувати шкіру, надаючи їй сяйво молодості.

Кокосова олія: Кокосова олія, отримана з кокоса, використовується завдяки своїм глибоким зволожувальним властивостям і є багатим джерелом жирних кислот.

Олія жожоба, яка використовується завдяки своїм заспокійливим і зволожувальним властивостям, багата на жирні кислоти й антиоксиданти, особливо вітаміни А й Е.

Як використовувати
Нанесіть його в будь-яке місце, яке потребує додаткової любові. Чудо-олія WonderwildTM можна наносити на будь-яке місце обличчя й тіла, включно з зоною навколо очей і губи, так часто, як це необхідно.
Нанесіть на дуже сухі, потріскані губи як незмивний засіб.
Ідеально підходить для поїздок на природу (наприклад, у похід, походи, катання на лижах) для обвітреної або сонячної шкіри.
Дуже добре підходить для лікування сухих плям, що лущиться, у холодні зимові місяці.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?