Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Зволожуючий, заспокійливий та балансуючий крем malin+goetz vitamin e face moisturizer

1150 грн -5% 1100 грн
Опис

✅Широкий вибір оригінальної косметики, догляду та аксесуарів, дивись мої оголошення

Зволожуючий, заспокійливий та балансуючий крем
без додавання олій Malin+Goetz Vitamin E Face Moisturizer 118ml.
🇺🇸Оригінал із США

Malin + Goetz Vitamin E Face Moisturizer — крем, створений для того, щоб зволожити, заспокоїти та збалансувати шкіру незалежно від її типу. Легка текстура миттєво вбирається, водночас інтенсивно живить, забезпечуючи ідеальне зволоження без відчуттів жирності або липкості.

Активними компонентами крему стали:

Вітамін Е — антиоксидант, що активно захищає шкіру від негативного впливу довкілля, зміцнює бар'єр шкіри, зволожує й омолоджує її.
Поєднання жирних кислот і заспокійливої олії ромашки — утримує вологу в шкірі, зменшує її втрату впродовж дня, позбавляє подразнень і почервоніння.
Поєднання гіалуронової кислоти та вітаміну В5 — зв'язує воду в шкірі, що сприяє підвищенню рівня зволоження, згладжує шкіру, робить її пружною, вирівнює тон.
Malin + Goetz Vitamin E Face Moisturizer забезпечує все Переваги, яких можна очікувати від гарного крему: зволоження, зміцнення, живлення, заспокоєння для всіх типів шкіри, особливо для чутливої. Універсальна формула може використовуватися як база під макіяж або бальзам після гоління.

Інноваційний зволожувальний крем Malin + Goetz забезпечує комфорт і здоровий вигляд вашій шкірі. Натуральні інгредієнти борються з пошкодженнями, викликаними вільними радикалами, а вітаміни E і B5 делікатно й ефективно зволожують шкіру. Формула крему, що не містить олій, легко вбирається, не залишаючи жодних слідів.

Спосіб застосування: нанести невелику кількість крему масажними рухами. Використовувати вранці та ввечері після сироватки.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 120мл
Класифікація:
Професійна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження