Всі категорії
Додати товар

Унікальний крем для шкіри навколо очей від зморшок, втрати пружності та сухості...

1490 грн -21% 1190 грн
Опис

✅Широкий вибір оригінальної косметики, догляду та аксесуарів, дивись мої оголошення

Крем для шкіри навколо очей з бакучіолом Herbivore Botanicals Moon Dew 1% Bakuchiol + Peptides Eye Cream 15 мл
🇺🇸Оригінал із США

Herbivore Botanicals Moon Dew 1% Bakuchiol + Peptides Eye Cream - унікальний крем для області навколо очей, який підходить для всіх типів шкіри та створений для вирішення ключових проблем: в'янення та зморшок, втрати пружності та сухості, набряків та втоми. Натуральні активні компоненти складу є природною та безпечною альтернативою ретинолу. Крем чудово омолоджуватиме ніжну шкіру навколо очей, позбавить ознак старіння і безсонних ночей, а також зачарує вас своїм розкішним лавандовим кольором.

Основою крему є 100% рослинний склад, що включає потужний бакучиол (1%), який є органічною альтернативою ретинолу, і рослинні пептиди. Ці активні компоненти працюють з перших хвилин, розгладжуючи, зміцнюючи та підтягуючи шкіру в області очей. Клінічні дослідження підтверджують вражаючі результати: за 10 хвилин 87% учасниць відзначили відчуття миттєвого зволоження, 81% відчули пружність, а 78% відзначили гладкість, підтягнутість та пружність шкіри.

З кремом Herbivore Botanicals Moon Dew 1% Bakuchiol + Peptides Eye Cream ви поринете в ніжний аромат фруктів і насолодитеся його шовковистою, невагомою текстурою. Це справді ефективний засіб для догляду за шкірою навколо очей, спрямований на боротьбу з в'яненням, темними колами, набряклістю, а також ознаками втоми, сухості та тьмяності.

Унікальна формула крему також збагачена оліями ши та насіння чорниці, екстрактами троянди, куркуми та іншими натуральними компонентами, що дозволяють досягти видимих ​​результатів вже з першого використання. Незабаром ви помітите, що шкіра під очима розгладилася і посвітлішала, зменшилися набряки, шкіра стала більш пружною, а погляд - свіжим і молодим.

Спосіб застосування: наносити на очищену і тонізовану шкіру навколо очей вранці і ввечері рухами, що поплескують.

Стан: Новий
Колір:
  • Бузковий
Розмір:
  • 15мл
Класифікація:
Дерматокосметика Натуральна Професійна Елітна
Тип шкіри:
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?