Всі категорії
Додати товар

Подвійний ліфтинг-крем для обличчя з ретинолом і колагеном medi-peel retinol collagen...

600 грн
Опис

Подвійний ліфтинг-крем для обличчя з ретинолом і колагеном Medi-Peel Retinol Collagen Lifting Cream 50g
Новий, запечатаний.
Термін придатності до 11.2026.

Medi-Peel Антивіковий ліфтинг-крем Retinol Collagen Lifting Cream надає видимий ліфтинг-ефект, зменшує глибину зморщок, підтягує й ущільнює шкіру, зволожуючи та живлячи. Засіб впливає на клітинний рівень завдяки ліпосомній технології транспортування активів.
Крем підвищує еластичність, згладжує мікрорельєф і покращує текстуру шкіри, надає природне сяйво та підтягує контур обличчя, стимулюючи природні процеси оновлення й неоколегенезу.

Що в складі?
Головним активним компонентом є 6 різновидів ретинолу, як-от чистий ретинол, рослинний ретинол і функціональний ретинол, які надають на шкіру комплексну омолоджувальну ліфтинг-ефект. Ретинол ввімкнений у нано капсули, які транспортують його в глибокі шари шкіри, підвищуючи ефективність дії. Ретинол запускає інтенсивний процес оновлення, надає пружності, ущільнює, зміцнює позаклітинний матрикс, нормалізує гідроліпідний баланс, підвищує вироблення колагену, зменшує вираженість зморщок і прояв акне. Діє швидше та делікатніше за інші форми вітаміну A. Ретинол прискорює процеси регенерації клітин в епідермісі, надає ефект ліфтингу, підвищує пружність і еластичність тканин, має легку освітлювальну дію.
Крем містить два типи колагену Т3 і Т21. Колаген Т3 сприяє еластичності, яка легко втрачається з віком. Колаген Т21 відповідає за зволоження й еластичність, а також підтримує цілісність позаклітинного матриксу. Колаген відновлює структуру епідермісу зовні та зсередини, зміцнює стінки клітин, покращує білковий обмін. Відновлює пружність і еластичність у верхніх шарах дерми, завдяки своїй низькій молекулярній маси легко проникає крізь верхні шари та працює в низьких шарах, неабияк покращуючи стан шкіри. Утворює захист на шкірі, зменшує втрату вологи через випаровування й додатково зволожує, знімає подразнення. Сприяє регенерації шкіри, згладжуванню зморщок і запобіганню появі нових.
Двофазний засіб складається зі зволожувального гелю, що містить екстракт іерихонської троянди, і підвищувального еластичність крему, що містить нанокоапсули з ретинолом і колагеном. Така форма засобу дає змогу наносити потрібну кількість двох складників залежно від стану шкіри.

За допомогою шпателя взяти необхідну кількість гелю та крему. Нанести на очищену та тонізовану шкіру обличчя, шиї та декольте легкими масажними рухами.
Пропорції:
Гель 1: Крем 1 — Для щоденного догляду та комбінованої шкіри.
Гель 1: Крем 2 — Шкіра, що потребує живлення й еластичності та суха шкіра.
Гель 2: Крем 1 — Шкіра, що потребує зволоження й жирна шкіра.
Тільки гель — Коли шкіру потрібно зволожити та заспокоїти й у спекотний період.
Тільки крем — коли шкіру потрібно інтенсивно зволожити й у сухий холодний період.
Для простого варіанту використання повністю змішати гель і крем.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Червоний
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари