Всі категорії
Додати товар

Зміцнювальний гель-крем для обличчя із колагеном та лактобактеріями

480 грн
Опис

❗️КРЕМ АБСОЛЮТНО НОВИЙ , ЗРОБИЛА ДУЖЕ ГАРНУ ЗНИЖКУ ❗️
Зміцнюючий крем на основі колагену та лактобактерій під назвою "Medi-Peel Red Lacto Collagen Cream" забезпечує пружність та щільність шкіри, сприяє відновленню її шкірного покриву, згладжуванню рельєфу, а також активізації процесів загоєння та регенерації. Цей крем має високу потужність гідратації, забезпечує оптимальний водно-ліпідний баланс, усуває ознаки втоми та нерівномірність тонусу.

Які проблеми ВИРІШУЄ:
✅Втрата пружності та тонусу шкіри.
✅Налагоджує мікробіом шкіри.
✅Нерівномірний тон шкіри та пігментація.
✅Пересушена та дегідратована шкіра.
✅Втрата природного блиску та сяйва шкіри.
✅Перебої у водно-ліпідному балансі шкіри.
✅Нерівності рельєфу та пористість шкіри.
✅Надмірна жирність чи блиск.
✅Пошкодження шкірного бар'єру.

Текстура крему збагачена концентрованими червоними капсулами, що містять високоактивні живильні компоненти. Ключовим інгредієнтом даних капсул є екстракт кореня фіолетового громвелю, що виступає як потужний антиоксидант, що зміцнює захисні механізми і підвищує резистентність шкіри до негативних впливів.

В складі:

• Ферменти лактобактерій сприяють підтримці балансу мікрофлори шкіри, оптимізують структуру колагену, підвищуючи таким чином еластичність шкірного покриву. Вони також регулюють синтез меланіну, сприяючи освітленню гіперпігментації та покращенню кольору шкіри.
• SYN®-COLL, що складається з гліцерину, води та трипептиду-5, є високоефективним антивіковим комплексом. Його дія націлена на стимуляцію синтезу колагену та запобігання його деградації. В результаті його використання підвищується тургор шкіри, зменшується глибина мімічних та старечих зморшок, а також покращується рельєф та відбувається ліфтинг шкіри.
• Anti-Sebum P, що включає екстракти сосни, в'яза, ослинника та пуерарії, є комплексом на основі рослинних екстрактів. Його функція полягає в регуляції активності сальних залоз, зменшенні жирності шкіри та усуненні небажаного блиску.
• Амінокислотний комплекс сприяє нормалізації синтезу колагену та еластину, забезпечуючи гладкість шкіри та вирівнюючи її рельєф. Цей комплекс також покращує колір обличчя, надаючи шкірі здорового сяйва.
• Колаген бере активну участь у регенерації структури епідермісу, зміцнюючи клітинні стінки та оптимізуючи білковий обмін. Цей компонент підтримує міжклітинний простір шкіри, сприяючи зменшенню дрібних зморшок.
• Ферменти біфідобактерій сприяють зміцненню захисного бар'єру шкіри, активізують імунні процеси та регулюють обмінні процеси у шкірі.
• Фермент лактококів активізує клітинний поділ, покращуючи структурні характеристики епідермісу та його текстуру. Він також посилює бар'єрні функції шкіри, підвищує її резистентність та знижує чутливість.
• Три форми гіалуронової кислоти проникають у глибокі шари епідермісу, забезпечуючи інтенсивне зволоження клітин. Вони сприяють утриманню вологи у шкірі, створюючи захисний бар'єр проти втрати.

❗️ПОВНА ОПЛАТА НА КАРТУ, БЕЗПЕЧНА ОПЛАТА SHAFA❗️

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Червоний
Розмір:
  • 50мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Продавець
bbbbbbb_a
bbbbbbb_a
Полтава
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?