Всі категорії
Додати товар

Сонцезахисний крем rejuran sunscreen spf 50+/pa+++ 50 мл реджуран

1780 грн -1% 1770 грн
Опис

Сонцезахисний крем Rejuran Sunscreen SPF 50+/PA+++ 50 мл
Новий, запечатаний. Оригінал.
Термін придатності до 05.2026.

Сонцезахисний крем Rejuran Sunscreen SPF 50+/PA+++ забезпечує захист шкіри від теплового стресу та впливу UVA/UVB-променів. Перешкоджає фотостарінню шкіри, появі пігментації через сонце, інтенсивно її зволожує, створює відчуття комфорту. Використання крему допомагає зробити епідерміс більш сяючим та гладким. Містить біосумісний полінуклеотид c-PDRN, розроблений та адаптований компанією Rejuran спеціально для косметологічного догляду. Має потужний ефект, оскільки здатний проникати глибоко всередину шкіри. Це можливо завдяки розміру його молекул, які в 670 разів менше пір.

Активні інгредієнти
— c-PDRN 0,2% забезпечує інтенсивне зволоження епідермісу та підтримує його молодість, стимулюючи вироблення еластину та колагену.
— Олія насіння гранату є багатим джерелом жирної кислоти OMEGA 5. Ця жирна кислота в комбінації з екстрактом шовковиці забезпечує омолоджувальну дію та сприяє захисту шкіри від вільних радикалів.
— Бензофенон-3 є безпечним хімічним УФ-фільтром, який ефективно захищає від ультрафіолетового впливу та бореться із передчасним старінням епідермісу.

Спосіб застосування
Поступово нанести крем на шкіру обличчя та шиї перед виходом на сонце. Якщо перебування на сонці тривале, слід нанести засіб повторно.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?