Всі категорії
Додати товар

Вибілювальний і зволожувальний крем для обличчя від пігментних плям, веснянок, акне,...

63 грн
Опис

Крем для обличчя Images з Ніациномідом, для освітлення пігментних плям і постакне, глибоко зволожувальний, проти веснянок

Ніацинамід у косметиці — водорозчинний вітамін В3, поживна речовина, яка бере участь у багатьох клітинних процесах шкіри. Освітлює пігментні плями та постакне, покращує колір обличчя, усуває тьмяність. Зменшує почервоніння, знімає запалення.

Вибілювальний крем для обличчя Images ефективно освітлює й освіжає шкіру, вирівнює її тон, надає еластичність, насичує шкіру киснем. Він вбирається в шкіру, живить і зволожує, допомагає покращити суху, огрубілу та тьмяну шкіру, зменшує плями.

Крем запобігає появі Пігментних плям і веснянок, ефективно справляється з дрібними візуальними проблемами та вадами шкіри.

Також до складу Крему входить Алантоїн — бажаний компонент для зневодненої, чутливої, сухої шкіри, а також для проблемної шкіри, що часто трапляється в заспокійливій продукції, інгредієнт для інтенсивного відновлення.

Спосіб застосування: нанести невелику кількість крему на попередньо очищену шкіру та рівномірно розподілити легкими масажними рухами до повного вбирання.

15 грамів

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 15мл
Продавець
bonprix_ua
bonprix_ua
79% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?