Всі категорії
Додати товар

Крем для обличчя крем для лица enough rich gold intensive pro nourishing cream...

259 грн
Опис

Старіння шкіри — це процес, який не можна запобігти або зупинити, однак його можна уповільнити. Продовжити роки молодості — це заповітна мрія кожної жінки. Сьогодні вона може стати реальністю завдяки бренду з Південної Кореї Enough, який пропонує просте та швидке розв'язання шкірних проблем. Компанія пропонує познайомитися представницям прекрасної статі з кремом Rich Gold Intensive Pro Nourishing Cream, який ґрунтується на іонах золота. Цей засіб дасть змогу зменшити зморшки, підтягнути шкіру та зробити овал обличчя чіткішим.

Особливості засобу
Основне призначення крему від Enough — це омолодження. Засіб діє відразу в декількох напрямках:

Відновлюючи баланс необхідних шкірі речовин.

Захищаючи епідерміс від зневоднення.

Вирівнюючи контури обличчя.

Підтягуючи епітелій.

Розгладжуючи складки, заломи та зморшки.

Борючись із пігментацією.

Після такого омолоджувального догляду шкіра сяє, стає більш пружною й еластичною, рівною, м'якою та здоровою. Результат з'являється через кілька процедур. Після першого застосування можна відчути свіжість і легкість, епідерміс стане насиченим і зволоженим, завдяки чому буде стійким до зовнішніх впливів.
Крем підійде дівчатам із будь-яким типом шкіри. Продукт особливо рекомендований до застосування дамам віком від 25 років, він стане чудовою профілактикою ранніх ознак старіння. Засіб абсолютно нешкідливий для шкіри, тому що не містить шкідливих і токсичних речовин, він не викликає неприємних відчуттів, подразнень, почервоніння й алергічних реакцій.
Виробник подбав не тільки про корисний склад крему, але й про його зовнішній вигляд. Баночка об'ємом 50 мілілітрів оформлена в біло-золотих тонах. Завдяки яскравому та елегантному дизайну продукт стане чудовим подарунком для когось із близьких.

Стан: Новий
Колір:
  • Гірчичний
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 50мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?