Всі категорії
Додати товар

Beauty of joseon revive eye serum: ginseng + retinal крем для зони навколо очей

615 грн
Опис

Крем Beauty Of Joseon Revive Eye Serum: Ginseng + Retinal — ефективний засіб проти небажаних зморщок навколо очей. Допоможе відновити пружність шкіри, усунути темні кола, а також надасть потужний антиоксидантний захист.

🌿 Основні компоненти:

Ліпосомальний ретиналь 2%, ретиналь — це форма вітаміну А (ретинол), яка має активнішу фазу, порівнюючи з їїпалою дитиною. Ефективно допомагає розламати зморшки та заломи, чинить антибактеріальну дію, допомагаючи прискорювати процес загоєння акне, а також вирівнює тон шкіри. У кремі від Beauty of Joseon ретиналь укладений у ліпосомальну оболонку, яка допомагає стабілізувати розбиті ланцюжки молекул ретиналя та підвищити проникність компонента вглиб шкіри.
Екстракт кореня Женьшеню 10% — надасть захисну дію на шкіру. Цілющі компоненти, що містяться в корені, як-от сапоніни, вітаміни та інші корисні мікроелементи, здатні не тільки запобігти передчасному в'яненню шкіри, прискорюючи процес регенерації та оновлення шкіри, але й так само здатні оживити та повернути тонус втомленої, тьмяної шкіри, добре зволожуючи, живлячи та підвищуючи еластичність, що сприяє розгладжуванню наявних і запобіганню утворенню нових зморщок.
Ніацинамід — надасть освітлювальну дію й антиоксидантний захист, а комбінація олій какао, оливи та ріпаку насичують і зволожують шкіру.

Усі інгредієнти в складі сертифіковані EWG і безпечні для використання.
Засіб протестований дерматологами та визнаний безпечним для чутливої шкіри обличчя.
Продукт Cruelty-Free не містить компонентів тваринного походження.

📌 Спосіб застосування: Нанесіть невелику кількість засобу на зону навколо очей.
☝ Крем також можна використовувати не тільки для шкіри навколо очей, але й на інших схильних до появи зморщок зон шкіри: шия, носо-губні складки тощо.

✨ 30 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Тип шкіри:
Призначення:
Інгредієнти:
Вітамін Е Ретинол Ніацинамід Алое
Час застосування:
Універсально
Сфера застосування:
Обличчя
Класифікація:
Вид:
Крем

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?