Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

🇬🇧 elemis люкс fresh skin softly soflg daily moisturiser легкий зволожуючий крем для...

295 грн
Опис

✅ Люксовий британський 🇬🇧 бренд.
✅ Вдихніть життя в шкіру за допомогою щоденного зволожуючого крему Elemis
FreshSkin Softly Softly.
✅ Це маленьке диво, що містить чудову суміш натуральних інгредієнтів, що роблять вашу шкіру шовковисто-м'якою, доведе ваш колір обличчя до досконалості.
✅ Збагачений екстрактом морських водоростей щоденний зволожуючий крем Elemis
FreshSkin Softly Softly є легким і нежирним продуктом, який допомагає захистити і зволожити шкіру.
✅ Олія насіння шипшини та олія солодкого мигдалю мають заспокійливі та пом'якшувальні властивості, забезпечуючи миттєве зволоження шкіри. Шкіра стає оновленою та більш сяючою.
✅ Напрями використання:
• Нанесіть на обличчя після очищення та насолоджуйтесь міні-масажем обличчя круговими рухами та насолоджуйтесь заспокійливою дією лаванди.
✅ Переклад відгуку з останнього скріна:
«Щоденний зволожуючий крем Softly Softly - справжня перлина продукту. Я зазвичай використовую свої потужні антивікові засоби на ніч, а вдень віддаю перевагу що-небудь легшому і простішому - і цей нежирний крем абсолютно ідеальний для денного носіння. З ароматом лаванди він чудово зволожує (я майже відчуваю, як моя шкіра всмоктує всю вологу), але не надто важкий – крапля легко розподіляється по шкірі та швидко вбирається, залишаючи м'якою шкіру. Залишилося трохи залишку, але він вбирається за кілька хвилин — я використовую його, щоб швидко розтушувати сухі основи на шкірі».
✅ Тюбик 25 мл (це половина повномірного об'єму).
✅ Виробництво Великобританія 🇬🇧.
✅ Куплений в Британії.
👋 Дивіться інші мої оголошення та підписуйтесь на сторінку, я ❗️щодня ❗️ її оновлюю новою якісною європейською та американською косметикою, рідкісною та колекційною парфумерією, оригінальними брендовими аксесуарами та різними незвичайними «штучками»за дуже приємними цінами.
👉 Тільки і виключно оригінал, куплений мною в ЄС, у дьюті-фрі, або у надійних та роками перевірених постачальників з Англії та Німеччини.
👉 Завжди із задоволенням відповім на всі питання, проконсультую та допоможу підібрати потрібний товар на подарунок або для себе :-)

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Рожевий
Розмір:
  • Другой
Класифікація:
Елітна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження