Всі категорії
Додати товар

Нічний крем для обличчя «оновлення» avon anew 35+ protinol

300 грн -2% 295 грн
Опис

📌Доставка: Нова пошта, Укр пошта. Повна оплата на карту.

Новий, запакований.
📌Країна виробник : Польша
📌Об’єм 50 мл

Нічний крем для обличчя «оновлення» avon anew protinol 35+

ЛІНІЯ ANEW «ОНОВЛЕННЯ» ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ШКІРОЮ 35+: насолоджуватися молодістю легко!
Нічний крем «Оновлення»зменшує прояви небажаної пігментації, покращує пружність шкіри, сприяє синтезу колагену для меншої видимості зморщок. Підходить для всіх типів шкіри, включаючи чутливу.

БІЛЬШ ГЛАДЕНЬКА ТА ПРУЖНА ШКІРА ВЖЕ ЧЕРЕЗ 2 ДНІ*

PROTINOL - перша у світі** амінокислота, яка відновлює «дитячий» колаген ІІІ типу. Protinol відновлює «дитячий» каркас із колагену III типу і активує вироблення колагену I типу. Разом вони створюють матрицю, яка виштовхує зморшки зсередини і відновлює пружність.

ДЛЯ ЩОГО PROTINOL У КРІМАХ ДЛЯ ШКІРНОГО ВІКУ?

"Оновлений склад з сироваткою Protinol перетворює використання крему у справжнє задоволення. Сліди від подушки і нерівний тон шкіри у минулому, відтепер можна дозволити собі трохи більше часу на сонці. Завдяки формулі, направленій на створення колагенового каркасу, Protinol додав крему нові можливості – протидіяти віковим змінам шкіри і забезпечувати швидке відновлення пружності шкіри."
Нічний крем для обличчя «Оновлення» з технологією Protinol має нову розкішну текстуру і аромат. Нова формула з Protinol активно відновлює шкіру, завдяки подвійній силі колагену***. Цей крем забезпечує основний догляд за шкірою протягом ночі – тоді, коли вона найбільш сприйнятлива до впливу корисних речовин. Нічний крем має відповідати твоєму типу шкіри і віку. 9 із 10 жінок погодились, що їх шкіра виглядає більш щільною та сяючою вже через 2 дні.*

ЗАСТОСУВАННЯ: Ввечері нанести засіб легкими масажними рухами на очищену шкіру обличчя і шиї. Використовувайте разом з сироваткою для обличчя і кремом для шкіри навколо очей лінії ANEW.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Мас маркет
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?