Всі категорії
Додати товар

Pyunkang yul calming moisture repair balm зволожувальний і заспокійливий бальзам для обличчя

500 грн
Опис

Зволожувальний і заспокійливий бальзам для обличчя Pyunkang Yul Calming Moisture Repair Balm сприяє зняттю запалень, подразнень і почервоніння, насичує епідерміс вологою, має протизапальну та регенерувальну дію, допомагаючи шкірі швидше відновлюватися. Покращує пружність і еластичність тканин, дарує шкірному покриву здорове сяйво та блиск.
.
Основні компоненти:
- Центела Азійська має загоювальні та регенерувальні властивості, допомагає швидко зняти запалення й подразнення, прискорює загоювальні процеси та має легке омолодження. Здатна стимулювати синтез власного колагену, що так само сприяє підтримці пружності шкіри, зміцнювальної, стимулювальної та підтягувального ефекту.
- Сквалан — забезпечує достатній рівень зволоження шкіри, перешкоджає випаровуванню води з епідермісу, зміцнює гідроліпідний бар'єр.
- Трегалоза — зволожує, утримує воду в епідермісі.
- Комплекс п'яти форм гіалуронової кислоти — зв'язує воду в епідермісі, забезпечує адекватний рівень гідратації.
- Екстракт чайного дерева — має антибактеріальні та протизапальні властивості, також нормалізує роботу сальних залоз.
- Екстракт жимолості — має високу противірусну активність і має загальнозміцнювальну дію, допомагаючи під час боротьби з акне та запаленнями;
- Пептиди (Ацетилгексапептид-8, пальмітоїлтрипептид-5), які зміцнюють тургор, відновлюють еластичність і пружність тканин, дарують шкірі здоровий блиск і сяйво.

Спосіб використання: нанесіть необхідну кількість бальзаму на очищену шкіру обличчя. Його можна використовувати як крем або лосьйон для місцевого застосування.
30 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?